Site icon REWIND.sk

Seriál podľa komiksu Usagi Yojimbo mieri na Netflix. Kedy sa na obrazovky dostane Samurai Rabbit?

seriál samurai rabbit

Zdroj: comicsheatingup.net

Reklama

Seriál Samurai Rabbit mieri na Netflix

Komiks Usagi Yojimbo sa zrejme dostal do pozornosti každému z vás. Stan Sekai tvorí toto dielo pod záštitou Dark Horse Comics už takmer tri dekády. Postavička si teda odniesla niekoľko ocenení a objavila sa aj pri iných komiksových postavách. Netflix teraz na jeho základe prinesie seriál Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles.

Seriálu dal svoje oficiálne schválenie aj autor predlohy, ktorý je s ním mimoriadne spokojný. Dielo tvorí spolu s vydavateľstvom Atomic Monster. Za 37 rokov sám napísal aj si nailustroval viac ako 36 hlavných kníh a viacero vedľajších príbehov. Hlavný hrdina sa za ten čas dostal aj do iných komiksov, napríklad sa stretol s Ninja Korytnačkami.

Reklama
Zdroj: geek-network.com

Chce sa stať najlepším samurajom z rodiny

Príbeh sa odohráva počas éry Edo vo feudálnom Japonsku. Ľudí tu však nahradili antropomorfné zvieratá. Nasledujeme v nej hlavne tínedžerského zajaca, samuraja Yuichiho. Teda, ešte len je na svojej epickej ceste k tomu, aby sa stal samurajom. Je totiž potomok slávneho bojovníka Miyamota Usagiho a tak chce dosiahnuť jeho cti.

Reklama

Pri tom vedie poriadnu bandu. Nesúrodých hrdinov predstavujú zákerný lovec odmien, prefíkaný ninja, akrobatický vreckový zlodej a chýbať nemôže ani jeho verný spoločník – dinosaurovi podobný jašter známy ako Tokage. Na svojej ceste bojujú s drakmi, metalickými netopiermi či monštrami z iných dimenzií. Avšak svojho cieľa sa nevzdá. Chce sa stať najlepším z klanu Usagi!

Zdroj: comicsheatingup.com

Od autorov známych seriálov

Animovaný projekt majú teraz priniesť na streamovaciu službu Candie a Doug Langdalovci. Budú ho režírovať, napísali scenár a aj ho produkujú. Táto dvojica v minulosti napísala niektoré filmy zo sveta Scooby-Doo a seriál The Adventures of Puss in Boots (presne s tým Kocúrom v čižmách zo Shreka), ktorý je tiež na Netflixe.

Hlavnému hrdinovi hlas prepožičal Darren Barnet, ktorého môžeme poznať ako herca z filmu Love Hard alebo seriál Never Have I Ever. Ďalšie hlasy poskytujú Shelby Rabara, Aleks Le alebo Mallory Low.

Reklama
Zdroj: whats-no-netflix.com

Dostaneme ho už onedlho

Seriál Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles má podľa novej správy aj stanovený dátum premiéry. Dostať ho máme 28. apríla a sľubovaných je 10 epizód. Zrejme sa môžeme tešiť na kvalitné spracovanie ak samotný autor, Stan Sakai na neho dohliadal, opakovane ho propagoval a hovorí, že je s touto víziou mimoriadne spokojný.

Poznáte komiks Usagi Yojimbo? Čítali ste aspoň jednu z jeho kníh? Pozriete si aj seriál, ktorý je na ňom založený? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: screenrant.com

Reklama
Exit mobile version