Site icon REWIND.sk

Prichádza trailer na sci-fi drámu Night Sky, v ktorej hrajú J. K. Simmons a Sissy Spacek

trailer night sky

Zdroj: geektyrant.com

Reklama

Trailer na seriál Night Sky

Amazon prináša prvý trailer na seriál Night Sky. Fantasticky vyzerajúce sci-fi s prvkami drámy má jedinečnú zápletku a navyše si získalo aj hviezdne obsadenie. V hlavných úlohách sa tu predstavujú J. K. Simmons (ktorého dobre poznáme zo Spider-Manov alebo drámy Whiplash) a Sissy Spacek (Prvá dáma country music či kingovka Carrie).

Oscarový držitelia si tu zahrajú starší manželský pár, Franklina a Irene Yorkovcov. V ich zdanlivo idylickom živote a dôchodkovom veku majú však veľké tajomstvo. Na svojom dvore našli pred rokmi portál, ktorý ich vie priniesť na zvláštnu, opustenú planétu. Poctivo si to nechávajú pre seba a strážia, lenže čo keď sa začnú ľudia naokolo pýtať, prečo vozí Franklin svoju manželku uprostred noci do ich kôlne?

Reklama

Strážené tajomstvo naruší záhadný mladík

Navyše práve v momente, keď začínajú uvažovať o tom, že sa o svoj zázrak podelia, tak do ich života vstúpi záhadný mladý muž. Nájdu ho na základni na planéte kam cestovali a tak sa zrazu ich komnata, o ktorej si mysleli, že ju poznajú tak dobre, stane opäť neznámou. A môže skrývať oveľa viac, ako by čakali.

Reklama

Ako spomínaný záhadný mladík si tu zahrá Chai Hansen (dramatický seriál The Newsreader). Okrem nich sú súčasťou obsadenia ešte Kiah McKirnan (Mare z Easttown), Julieta Zylberberg (The Invisible Look), Rocío Hernández (La caída) a Adam Bartley (Longmire).

Zdroj: nerdist.com

Na Amazon Prime budúci mesiac

Seriál vytvoril Holden Miller, ktorý pri ňom zároveň slúži aj ako koproducent. Ako producent a scenárista s ním pôsobí Daniel C. Connolly. Ten stál za scenármi k seriálom ako Into the Badlands, už spomínané Longmire alebo Kolónia.

Unikátne napínavé sci-fi s prvkami drámy a oscarovými hercami si pre seba získal Amazon. Uvidíme ho teda na ich streamovacej službe Amazon Prime Video. Bude mať dokopy 8 epizód a všetky naraz budú k dispozícii v jeden deň a to 20. mája. Tento dátum rozhodne pridávame do kalendára na pozretie (a prípadné bingeovania).

Reklama

Ako sa vám páči trailer na seriál Night Sky? Zaujalo vás nápadité sci-fi s J. K. Simmonsom a Sissy Spacek v hlavných úlohách? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com

Exit mobile version