Site icon REWIND.sk

Nový krátky trailer na Nie je čas zomrieť pripomína, že James Bond bude v októbri späť v kinách

trailer no time to die

Zdroj: youtube.com

Reklama

Krátky trailer na No Time to Die

Takmer dva roky čakania rozličných zdržaní. Ale vyzerá to tak, že ani pandémia nezastaví Jamesa Bonda. Pripomína sa, že v októbri konečne príde do kín. V podobe Daniela Craiga sa objaví posledný raz a my sa nemôžeme dočkať ako sa na to pozrieme. Tak je dobrou správou, že dostávame krátky trailer na No Time to Die.

Rýchla, iba 30-sekundová ukážka do seba napakovala najklasickejšiu bondovskú akciu a všetko, čo na značke milujeme. Od prestrieliek a náháňačiek autami (a prestreliek pri naháňaní autami) po skákanie z lietadla (ale tentoraz dronom!) či zo stien. Jednoducho, ako trailer hovorí: Bond je späť!

Reklama

Vynikajúce herecké obsadenie

V ukážke samozrejme nechýba ani zvýraznenie hviezdneho obsadenia. Okrem Craiga vidíme aj iné, vracajúce sa postavy. Menovite hercami Ben WhishawNaomie Harris, a Léa Seydoux. Novou a rozhodne charizmatickou tvárou je Ana de Armas a pridá sa aj o nič menej šarmantná Lashana Lynch. Ako zápornú postavu tu uvidíme Ramiho Maleka.

Reklama

Film rozhodne neberie nič za krátky koniec a dostávame poriadnu dávku toho, čo sa bude na plátne diať. Predsa len, na to sme pri značke zvyknutí a preto to ani v 25. filme nemôže byť inak. Mali by sme dostať aj „emočne uspokojujúce rozuzlenie“ s Craigovým stvárnením agenta 007, to nám sľubujú tvorcovia.

Zdroj: radiotimes.co.uk

Prvý Bond pod hlavičkou Universalu

Nimi sú Cary Joji Fukunaga ako režisér a autormi scenára je až trojica Neal Purvis, Robert Wade, a Phoebe Waller-Bridge. Spolu s Craigom produkujú Chris BrighamAndrew Noakes, a David Pope. Sú to mená zo štúdia Universal Pictures a pôjde teda o prvú bondovku pod ich hlavičkou odkedy práva na postavu kúpili v roku 2015.

Nie je správnej bondovky bez kvalitnej úvodnej piesne. O túto sa postarala mladá hviezda Billie Eilish. Jej kvality dokazuje aj to, že už stihla vyhrať ocenenie Grammy za najlepšiu pieseň vytvorenú k vizuálnemu médiu.

Reklama
Zdroj: news.yahoo.com

U nás si ho pozrieme skôr ako v USA

Po mnohých zdržaniach bude mať film konečne premiéru počas októbra. V Spojených štátoch bude vydaný 8. októbra (ako aj trailer sľubuje). Veľká Británia ho však uvedenie v kinách už o týždeň skôr, 30. septembra. Toto šťastie budeme mať aj u nás na Slovensku, 25. bondovka bude mať premiéru v tento dátum.

Pripomenul vám krátky trailer na No Time to Die, že Bond konečne príde do kín? Alebo ste nezabudli a máte dátum starostlivo poznačený v kalendári? Dajte nám vedieť do komentárov.

Zdroj: collider.com 

Reklama
Exit mobile version