Site icon REWIND.sk

Posledný epický Justice League trailer je tu! Pozeráme sa na komiksovku roka?

justice league trailer

justice league trailer

Reklama

Posledný Justice League trailer je tu! Máme sa na čo tešiť?

Už o mesiac príde najočakávanejšia komiksovka za posledné roky! Ikonická Justice League zo stránok vydavateľstva DC sa historicky prvýkrát ukáže vo vlastnom hranom filme! No a asi ani netreba pripomínať, že komiksoví fanúšikovia na toto čakali niekoľko rokov. Stálo však to čakanie za to? Budeme o mesiac vychádzať z kinosál šťastní? Dokáže nám DC, že aj oni vedia robiť perfektné komiksovky?

Ako určite viete, cesta DC filmov je kostrbatá! Od „príliš akčného“ Superman filmu, po politický triler s dvoma najikonickejšími superhrdinami, po nevyužitú tímovku najväčších DC záporákov až po perfektný film s najslávnejšou ženskou superhrdinkou na svete! Tieto štyri filmy momentálne tvoria DC Extended Universe, ktorý sa však už o mesiac naplno prepojí. Nech sa teda za oponou deje čokoľvek, nikto z vás tento film nebude chcieť minúť. A ak áno, tento trailer vám napovie. Pre ďalšie novinky ohľadom filmu, určite sledujte náš portál! Máme pre vás toho ešte veľa nachystaného. U nás bude mať film premiéru 16. novembra, takže nás od nej oficiálne delí už len mesiac. Teraz si teda užite tento epický trailer na dlhoočakávanú tímovku z DC sveta, Justice League! Superman, Batman, Wonder Woman, Cyborg, Flash a Aquaman, náš detský sen je konečne tu!

Reklama

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r9-DM9uBtVI]

Na Instagrame zverejnili ešte jednu ukážku, ktorá má v sebe iné scény:

Tešíte sa, alebo máte stále o filme pochybnosti? Ktorý superhrdina je váš najobľúbenejší? Páčia sa vám filmy z nového DC univerza? Napíšte nám do komentárov.

Exit mobile version