Site icon REWIND.sk

Poznáme príbeh filmu Space Jam 2. Superhviezdu NBA LeBrona Jamesa čaká šialené animované dobrodružstvo

príbeh Space Jam: A New Legacy

Zdroj: imdb.com, terra.com.br

Reklama

Nadchádzajúce pokračovanie filmu Space Jam z roku 1996 s názvom A New Legacy nám konečne odhalilo svoj oficiálny príbeh.

Vzrušujúci animovano-hraný športový kúsok so sebou prinesie aj herecký výkon úradujúceho NBA šampióna LeBrona Jamesa, ktorý sa vydáva na novú misiu s Bugs Bunnym.

Reklama
Zdroj: basketballforever.com

Aký príbeh si pre nás pripravili tvorcovia filmu Space Jam: A New Legacy?

Synopsu zdieľal na Twitteri scenárista Ben Mekler, ktorého môžete poznať aj vďaka animovanému seriálu Final Space (2018).

Reklama

Počas výletu do Warner Bros. štúdia sa NBA superstar LeBron James a jeho syn nechtiac ocitnú v zajatí sveta, ktorý obsahuje všetky Warner Bros. príbehy a postavy, ktoré sú pod kontrolou všemocnej sily Al G (Don Cheadle). S pomocou Bugs Bunnyho musí LeBron prechádzať neprebádaným svetom plným ikonických postáv a spoločne všetci opäť zostavia Looney Tunes, aby mohol LeBron zachrániť svojho strateného syna. Okrem toho musí rozlúštiť záhadný plán a vyhrať epický basketbalový zápas proti digitálnym verziám superhviezd z NBA a WNBA, ktorý bude pozorovať celý svet.

Zdroj: movieweb.com

Warner Bros. drží Jamesa v projekte od roku 2014

Pôvodný Space Jam vyrozprával príbeh o skupine nesympatických mimozemšťanov, ktorí prišli na Zem s úmyslom uniesť Bugs Bunnyho a všetkých jeho kamarátov. Jediným ich ostávajúcim riešením bola výzva na basketbalový zápas, ale sami by to predsa len nikdy nezvládli. Aj preto museli postavičky Looney Tunes požiadať o pomoc toho najlepšieho basketbalistu všetkých čias, Michaela Jordana.

Film síce nebol prijatý kritikmi, no v pokladnici sa stal jednoznačným hitom a dodnes sa táto nezvyčajná športová nádielka považuje za kultovú klasiku. Filmové štúdio Warner Bros. sa dokonca mnohokrát pokúšalo vytvoriť pokračovanie, ale márne. Pred 6 rokmi však celú situáciu zmenil King James, ktorý sa s filmom Space Jam: A New Legacy predstaví v kinách 17. júla 2021.

Čo hovoríte na príbeh filmu Space Jam: A New Legacy, v ktorom sa objaví aj LeBron James a jeho syn? O vaše názory sa s nami nezabudnite podeliť dole v komentároch.

Reklama

Zdroj: cbr.com

Exit mobile version