Site icon REWIND.sk

Režisér Ridley Scott sa vracia do franšízy Aliena, aby nám priniesol nové pokračovanie

pokračovanie votrelca

Zdroj: boxofficebuz.com

Reklama

Uvidíme niekedy pokračovanie Votrelca?

Vyzerá to tak, že Ridley Scott ešte nie je pripravený opustiť jednu z najlepších franšíz v histórii kinematografie. Jeho Votrelec sa viac ako po troch desaťročiach vrátil vo filmoch Prometheus a Votrelec: Covenant, ale tieto dva celky sa stretli s veľmi zmiešanými recenziami.

V plánoch boli dokonca aj ďalšie dva filmy, ktoré nás svojim príbehom mali zaviesť k udalostiam pôvodného filmu z roku 1979.

Reklama

Po Covenantovi sa zdalo, že žiadne filmy už neuvidíme. To isté si myslel aj samotný režisér, pre ktorého bolo nereálne natočiť pokračovanie z dôvodu, že franšízu po novom vlastní Disney. K dnešnému dňu sa však situácia zmenila a dočkať by sme sa mali nového mimozemského zážitku.

Reklama
Zdroj: twitter.com

Alien franšíza sa nekončí a režisér Ridley Scott plánuje nové pokračovanie

Počas jedného z rozhovorov nám režisér vysvetlil možné spôsoby, ako opäť nadviazať na minulé udalosti Votrelca. Tvorca je totiž presvedčený, že vo franšíze stále existuje veľa nezodpovedaných otázok:

„Čo som si vždy myslel pri tvorbe týchto filmov? prečo sme Votrelca vyrobili takým spôsobom, a prečo by cestoval takú diaľku v niečom, čo som vždy považoval len za vesmírnu loĎ PREPRAVUJúCU jeho vajíčka? AKý bol účel tejto lode a aký bol účel vajíčok? To sú otázky, o ktorých si myslím, že by sme ich mali vysvetliť v budúcom filme.“ 

Zdroj: vengonofuoridallefottutepareti.com

Vrátime sa až do roku 1979?

Už v minulosti Scott prezradil, že by sa rád pobral týmto smerom, ale po menšom neúspechu sa to zdalo ako niečo nereálne. No ak si skutočne vstúpil do svedomia a je pripravený vydať sa tým správnym smerom, máme sa na čo tešiť.

Pokračovanie by nás malo skutočne zaviesť postupne až do filmu Votrelec (1979), ktorý je dodnes považovaný za jeden z najlepších filmov v histórii. Režisér taktiež dodal, že sa dočkáme odpovedí na všetky nezodpovedané otázky a máme sa pripraviť na nové vesmírne dobrodružstvo.

Reklama

Okrem toho sme sa ešte minulý rok dozvedeli, že v štúdiu Disney sa vyvíjajú dva Alien seriály. O nich bohužiaľ stále nemáme žiadne informácie a kedy sa ich dočkáme je zatiaľ otázne. Aj preto nám neostáva nič iné, ako dúfať, že štúdio Disney dovolí režisérovi presadiť jeho vlastné nápady a spoločne vrátia franšízu tam, kde sa nachádzala ešte v minulom storočí.

Bude nový Votrelec, ktorého zrežíruje Ridley Scott takým filmom, ako si to predstavuje široká verejnosť? O vaše názory sa s nami môžete podeliť v sekcii komentárov. 

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version