Site icon REWIND.sk

Scenárista filmu Amazing Spider-Man 2 pracuje na novom filme zo sveta Spider-Mana od Sony

Spider-Man spin-off

Zdroj: posters.sk

Reklama

Roberto Orci pracuje na záhadnom pavúčom projekte

Po tom, ako pracoval Roberto Orci na Amazing Spider-Man 2, ktorý znamenal koniec pre Sony univerzum Andrewa Garfielda, je tento scenárista opäť v pavúčej sieti. Orci napíše pre Sony zatiaľ nepomenovaný Spider-Man spin-off. O príbehu alebo postavách, ktoré v ňom budú vystupovať, zatiaľ nič nevieme. Film bude súčasťou Sony Spider-Verse.

Aj keď nevieme, ktoré postavy sa v Orciho spin-offe objavia, môžeme potvrdiť, že film nebude mať nič spoločné s Disneyho MCU. Namiesto toho sa bude sústrediť na Spider-Man značky, ktoré vlastní Sony. Značky, ako napríklad Venom, Morbius, Nightwatch, Silk a Silver and Black.

Reklama

Výkonný viceprezident štúdia Sony Palek Patel bude na tento nový Spider-Man spin-off dohliadať spolu s kreatívnym tímom pracujúcim na ostatných Spider-Man projektoch. Sony momentálne produkuje pokračovanie Venoma a pripravuje sa na premiéru upírskej komiksovky Morbius.

Reklama
Zdroj: wallpaperaccess.com

Okrem Amazing Spider-Man 2 pracoval Orci aj na Mission: Impossible III, rebootu trilógie Star Trek a prvých dvoch Transformers filmoch. Na týchto projektoch veľmi často spolupracoval s Alexom Kurtzmanom. Pre Orciho nie je cudzia ani televízia, pracoval na seriáloch ako Havaj 5-0, Scorpion, Ospalá diera, Fringe alebo Alias.

Ďalší antihrdina?

Na ktorú postavu by mohol Orci svoj nový Spider-Man spin-off zamerať? Pozerajúc sa na doterajší prístup štúdia Sony s filmami ako Venom a Morbius, sa bude možno opäť jednať o temnejší príbeh. Fanúšikovia dokonca chcú, aby sa Orci vrátil ku svojim Fringe koreňom a napísal niečo desivejšie.

Zdroj: looper.com

Avšak viacero zdrojov špekuluje o tom, že sa bude jednať o Nightwatch. Čas ovládajúci antihrdina, ktorého temná nátura a ťažká minulosť môže byť pre Orciho perfektná. Postava s takýmito schopnosťami by mohla priniesť do Sony Spider-Verse zaujímavý rozmer. Na oficiálne odhalenie tohoto záhadného projektu si ešte počkáme.

Reklama

Myslíte si, že sú špekulácie pravdivé a Orci naozaj napíše scenár pre Nightwatch? Akú inú postavu by ste chceli v tomto Spider-Verse vidieť?

Zdroj: collider.com

Exit mobile version