Site icon REWIND.sk

Seriál Loki bude aj osobnou drámou. Čo prezradil jeho tvorca?

seriál loki

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Seriál Loki by sme si mali pozrieť budúci rok

Seriál Loki je jeden z chystaných seriálových projektov spadajúcich do Marvel Cinematic Universe. Príde na streamovaciu službu Disney+ a dočkať by sme sa ho mali niekedy v priebehu roku 2021.

Dejovo sa bude zameriavať na Lokiho, konkrétne jeho alternatívnu verziu z roku 2012, kedy bojoval prvý raz proti Avengerom. V tejto podobe sa mu podarilo získať Tesseract, s ktorým unikol. Využíva Kameň nekonečna, ktorý sa v ňom nachádza.

Reklama
Zdroj: youtube.com

Pomocou neho bude preskakovať v čase. Tak sa v priebehu deja pozrieme do viacerých historických období, ktoré môže dokonca ovplyvniť či zmeniť. Po krku mu kvôli tomu pôjde Time Variance Authority, akási verzia časovej polície, ktorá sa stará o to, aby tok času nebol narušený.

Reklama

Kto sa pridal k hereckému obsadeniu?

Začiatkom mesiaca sme sa vďaka uniknutým záberom z natáčanie dozvedeli, kto si zahrá jedného z nich. V obleku agenta TVA sme spozorovali Owena Wilsona. Okrem neho sa k hereckému obsadeniu pridáva aj Sophia Di Martino alebo Gugu Mbatha-Raw. Na čele skupiny hercov logicky zostáva Tom Hiddleston.

Zdroj: slashfilm.com

Tvorca show prezradil viac o ďalšej rovine seriálu

Na scenári samotnom pracuje Michael Waldron. Poznať ho môžeme ako tvorcu seriálu Rick and Morty, ktorý nás baví už niekoľko rokov. Nedávno sa objavil v rozhovore v podcaste Forever Dogs Podcast, kde dostal otázku, čo môžu fanúšikovia od šou očakávať. Odpovedal takto:

„Myslím, že je načase ukázať aj boj s identitou, kým ste a kým túžite byť. Vždy som bol skutočne priťahovaný k postavám bojujúcim o vlastnú kontrolu.“

Následne svoje vyjadrenie mierne viac konkretizoval a nastavil ho viac na seriál Loki:

Reklama

„Istotne uvidíte, že Loki, keďže je za svojimi prvými desiatimi rokmi vo filme, tak je mimo kontroly. A to sa týka kľúčových súčastí jeho života – bol koniec koncov adoptovaný. A toto sa musí odraziť na jeho hneve a pohŕdaní vlastnou rodinou.“

Seriál Loki bude aj osobnou drámou

Zdá sa teda, že okrem primárneho deja (ktorý by sa mal mimochodom prepojiť aj s ďalším s chystaných seriálom WandaVision) uvidíme aj Lokiho súkromný boj. Ten bude s jeho rodinou, osobnosťou a identitou samotnou. Uvidíme, ako sa podaria vrámci Marvelu aj tieto dramatické prvky.

Tešíte sa, že uvidíte aj Lokiho osobnostný boj, alebo by vám stačil primárny dej? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version