Site icon REWIND.sk

50 Cent a Chad Stahelski spolu plánujú priniesť seriál Vice City

Seriál Vice City

Zdroj: en.leadergamer.com.tr

Reklama

Seriál Vice City

Režisér Johna Wicka a raper, ktorý sa čoraz viac púšťa do filmovej (a seriálovej) produkcie je spojenie, o ktorom sa nám zrejme ani nesnívalo. Chad Stahelski a Curtis „50 Cent Jackson však spolu prinesú seriál Vice City! Zavedú nás do Miami v 80. rokoch plného zbraní, drog a nebezpečných úloh.

50 Cent už na pľaci nie je žiadnym nováčikom. Pri tom, ako si strihol niekoľko filmových úloh (Silný kaliber či Plán úteku), sa púšťa aj do réžie. Spolu s hororovým majstrom Eli Rothom plánuje priniesť hneď trojicu príbehov a veľkým prekvapením je, že sa púšťa do seriálu 8. míľa. Ten bude prerábkou známeho filmu o živote Eminema.

Reklama
Zdroj: complex.com

V nabitom rozvrhu čas aj pre televíziu

Stahelski je najznámejší pre prinesenie vražednej série s Keanu Reevesom, ktorej štvrú časť uvidíme už na budúci týždeň v kinách. Okrem toho pripravuje aj reboot Highlandera, kde do hlavnej role obsadil Henryho Cavilla či adaptáciu populárnej hry Ghost of Tsushima (ktorá by údajne mala byť v japončine). Chystá aj prenesenie brakovej knižnej série Black Samurai do filmovej podoby.

Reklama

Pri tomto všetkom si ešte stále nachádza čas na to, aby spolu s Jacksonom uzavreli dohodu so štúdiami Lionsgate Television a Paramount Television Studios. Tí sa podpisujú aj ako producenti a autormi scenárov budú Darnell Metayer a Josh Peters. Rovnaká dvojica stojí aj za filmom s Transformermi, ktorý uvidíme tento rok.

Zdroj: gamingbible.com

Miami v 80. rokoch plné drog a nebezpečných úloh

Seriál však, na sklamanie mnohých, nebude svojim názvom adaptáciou jednej z častí hernej série Grand Theft Auto. Pôjde o originálny koncept, ktorý rozpovie príbeh troch mužov, bývalých vojakov, ktorí sa vracajú do svojich domovov v Miami počas 80. rokov. Ich návrat nie je oslavovaný, pretože boli zapletení do aféry Iran-Contra.

Išlo o škandál, v ktorom americká armáda predávala zbrane do krajiny na Blízkom východe, aby mohla financovať skupinu povstalcov v Nikarague. Zahanbení a krajinou odvrhnutí muži tak nemajú možnosť ani nájsť si normálnu prácu. Stretávajú sa však s tajomným kolumbijským imigrantom, ktorý im dá prísľub poriadne tučného balíka zelených bankoviek za sformovanie lúpežnej skupiny. Namiesto amerického sna sa tak vydávajú na poriadne nebezpečnú a krvavú cestu.

Reklama

Pozdáva sa vám seriál Miami Vice? Čo hovoríte na to, že na ňom spolupracujú 50 Cent a Chad Stahelski? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com

Exit mobile version