Site icon REWIND.sk

Unikátny seriál Slovania je v ponuke služby HBO Max

Slovania HBO Max

Zdroj: hbomax.com

Reklama

Seriál Slovania na HBO Max

JOJ Group postúpila vysielacie práva na svoj výpravný seriál SLOVANIA platforme HBO Max. Seriál vznikol v slovensko-ukrajinskej koprodukcii a bol nakrútený na Ukrajine. Seriál bol uvedený na HBO Max so slovenskými, českými a anglickými titulkami v premiére 9. júna.

Seriál SLOVANIA nakrútila televízia JOJ v slovensko-ukrajinskej koprodukcii, v produkčnom trojlístku spoločností Wandal Production, European Partnership Media Group a Slovenská produkčná. Tak veľkovýpravný seriál bol v čisto slovenských podmienkach nerealizovateľný, ale s podporou ukrajinského ministerstva kultúry sa ho podarilo nakrútiť vo svetovej kvalite.

Reklama
Zdroj: joj.sk

Nakrúcal sa na Ukrajine pre svetovú kvalitu

Dvanásťdielny slovensko-ukrajinský seriál SLOVANIA, ktorý sa nakrúcal v Žytomyri a v jeho okolí neďaleko Kyjeva, je fiktívnou rekonštrukciou historicko-dobrodružného príbehu zo 7. storočia nášho letopočtu v čase pred spojením slovanských kmeňov.

Reklama

Napínavý dobrodružný príbeh sa odohráva v 7. storočí nášho letopočtu, v čase pred spojením slovanských kmeňov. Hradiská Veľký stôl a Furnau v Karpatskej kotline majú dobré susedské vzťahy, príchod plieniacich kočovných kmeňov Avarov ich však postaví proti sebe…

Zdroj: joj.sk

Dobrodružný historický príbeh s fantazijnými prvkami

Seriál SLOVANIA je fiktívnou rekonštrukciou historického obdobia, na ktorej medzinárodní tvorcovia spolupracovali so špecialistami na raný stredovek. Dve hlavné dejové línie rozprávajú príbehy nenávisti a bojovnosti, ale aj sily lásky a odvahy. Dej je pretkaný fantazijnými a nadprirodzenými prvkami, motívmi slovenskej a ukrajinskej ľudovej slovesnosti, ktoré sú zachytené v poverách, piesňach, povestiach
a rozprávkach.

Slovania na svetovej streamovacej službe

Žáner: historický dobrodružný fantasy seriál
Dĺžka: 40´
Počet častí: 12
Tvorcovia: Veronika Kolejáková, Jozef Koleják, Ján Luterán
Produkcia: Wandal Production, European Partnership Media Group, Slovenská produkčná
Réžia: Peter Bebjak, Michal Blaško, Serhii Sanin
Hrajú: Polina Nosykhina, Juraj Loj, Tomáš Maštalír, Jana Kvantiková, Dušan Cinkota, Zuzana Fialová, Aleksey Tritenko, Oleksandr Mavrits, Richard Autner, Andrej Hryc a ďalší

Reklama
Zdroj: techbyte.sk

Zaraďujú sa medzi veľké produkcie

Seriál Slovania si už aj naši diváci môžu vychutnať na HBO Max. Streamovacia platforma je založená na modeli DTC spoločnosti Warner Bros. Discovery a ponúka zábavu najvyššej kvality. Prináša najväčšiu ponuku seriálov, filmov a špeciálov pre divákov všetkých vekových kategórií od kultových značiek HBO, Warner Bros. a DC. V ponuke je aj pôvodná tvorba Max Originals, filmové blockbustery a obľúbené detské a rodinné programy.

Ako hodnotíte správu, že náš seriál pridali aj na streamovaciu službu HBO Max? Bude mať podľa vás aj vo svete úspech? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: TS HBO Max

Reklama
Exit mobile version