Site icon REWIND.sk

Bonusový obsah k filmu Spider-Man: Bez domova má cez 100 minút. Čo všetko v ňom uvidíme?

bonusový obsah Spider-Man: Bez domova

Zdroj: hindustantimes.com

Reklama

Bonusový obsah k filmu Spider-Man: Bez domova

Najnovší Spider-Man prevalcoval kiná a získal si srdcia fanúšikov. Ak sme si mysleli, že dávka nostalgie a fan servisu nemôže byť lepšia, počkajte si na domáce vydanie. Nevieme kedy príde, ale budeme ho napäto očakávať. Bonusový obsah k filmu Spider-Man: Bez domova má totiž cez 100 minút.

Bol zverejnený ich kompletný zoznam, ktorý bol už viac retweetovaný. Všetky boli uvedené aj s časom koľko trvajú. Dočkať sa máme celkovo piatich vymazaných scén. Prvé tri sa zameriavajú na scénu s výsluchom, deň na strednej škole alebo niečo, čo je nazvané „Montáž v podzemí“.

Reklama
Zdroj: collider.com

Dve vymazané scény ponúknu viac času s…

Oveľa viac zaujímavé sú však ďalšie dve. S dĺžkou 1:35 bola odstránená scénka s názvom „Happyho veľmi dobrý právnik“. Takže dostaneme ešte o minútu a pol viac Charlieho Coxa ako Matta Murdocka. Najväčšou bombou pritom bude scéna „Spideyovia sa flákajú“ s dĺžkou 4:25.

Reklama

Samozrejme, množné číslo pri Spider-Manovi tu znamená len jediné. Skoro štyri a pol minúty viac ostatných Peterov Parkerov. Ak uvidíme ďalšie zábavné interakcie medzi Tomom Hollandom, Andrewom Garfieldom a Tobey Maguirom, je to dostatok k tomu, aby sa zvýšilo naše nadšenie. Sledovať vymazané scény ale bude samé o sebe dosť príjemným osviežením.

Zdroj: thedirect.com

Easter eggy aj viac zo záporákov

Možno niektoré z nich aj ukážu scény, ktoré boli vymazané z trailerov alebo upravené tak, že sme ich vo finálnej snímke videli inak. Predsa len, v ďalšom obsahu je napríklad aj niečo s názvom „Vstupuje Strange“, trvajúce 5:05. Možno uvidíme rozdiel medzi čarodejníkovým žmurknutím pri zosielaní kúzla z ukážky a finálnej scény.

Okrem toho dostaneme aj easter eggy z alternatívnych realít alebo stretnutie záporákov. To dokonca nazvali „The Sinister Summit“, čo nám len potvrdzuje, že pôvodne chceli vytvoriť Sinister Six. Ak by ste náhodou mali záujem vidieť aj viac z konšpirátorského webu thedailybugle.net (ktorý má medzitým aj vlastnú webstránku), tu bude ďalšia skvelá príležitosť.

Reklama

Aj nevydarené scény

Bonusový obsah k film Spider-Man: Bez domova by samozrejme nemohol byť bez nevydarených scén a breptov. Tých bohužiaľ dostaneme iba štyri minúty, ale aj to je niečo na zabavenie. Kompletný zoznam scénok a obsahu nájdete vo vtipnom tweete vyššie. Už aby bol film dostupný na Blu-Ray!

Na ktorú vymazanú alebo bonusovú scénu z filmu sa tešíte najviac? Alebo dáte rovno celých 100 minút navyše? Dajte nám vedieť do komentárov.

Zdroj: geektyrant.com

Reklama
Exit mobile version