Site icon REWIND.sk

Nová SpongeBob SquarePants hra dostáva pred vydaním ďalší trailer

SpongeBob

Zdroj: wallpapersden.com

Reklama

Žltá hubka opäť vo virtuálnych vodách

SpongeBob SquarePants je detským hrdinom mnohých z nás. Unikátna rozprávková postavička, ktorá zažíva dobrodružstvá v podvodnom svete, postupom času expandovala zo seriálového prostredia do hier a dokonca i filmov.

V prípade, že aspoň trochu sledujete seriálové dianie, viete, že táto komická žltá hubka nie až tak dávno zažila comeback. V roku 2017 sa plnohodnotne tvorcovia vrátili k vytváraniu originálnych príbehov, pričom pokračujú dodnes.

Reklama

Dlhoroční fanúšikovia, ktorí stihli medzitým značne vyrásť, sa mohli ísť na hviezdicu Patricka a hubku Boba pozrieť do kinosál v roku 2015, pričom na súčasné kalendárne obdobie je naplánované oficiálne pokračovanie.

Reklama

Bolo teda zrejmé, že neubehne dlhá doba a SpongeBob sa vráti i na herné obrazovky. Tento mesiac sa tak naozaj stane, nakoľko po kvante prezentácií, gameplay videí a trailerov, oficiálne vyjde. Čo však ponúka a predstavuje posledná vydaná ukážka?

 

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated už v piatom traileri 

Vzhľadom k dostupnosti internetu a rýchlosti šírenia správ, sme si zvykli na to, že hry dostávajú bežne niekoľko trailerov predtým, než sa dočkáme finálneho produktu. Announcement trailer, launch trailer, gameplay trailer, second gameplay trailer a podobne.

Každopádne plnohodnotný remake Battle for Bikini Bottom (čo je jeden z najdlhších herných názvov posledného obdobia) dotiahol marketingovú kampaň a mieru vydávania videí do absolútneho extrému. Pýtate sa prečo? Pretože len za posledný mesiac vyšlo päť nových prezentačných videí.

Reklama

Rock Bottom ukážka, ktorú nájdete vyššie, je ďalšou z rady trailerov, ktoré prezradili snáď všetko, čo od Rehydrated remaku možno očakávať. Láka pritom na atraktívne aspekty – akčnú adventúru v štýlovom a neopozeranom prostredí so svojským humorom.

Zdroj: thqnordic.com

Koniec koncov, kedy naposledy ste sa mohli ako rozprávajúca špongia, mierne obézna hviezdica, prípadne veverička, preháňať po rozľahlých vodných svetoch, skákať, prekonávať prekážky a bojovať s morskou faunou? Snáď jedine v dobách, keď Battle for Bikini Bottom pôvodne vyšlo.

A mimochodom, ide o pomerne rozsiahly remake, ktorý prispôsobí vizuálnu stránku súčasným štandardom. Vďaka svižne pôsobiacej hrateľnosti má šancu zaujať mladšiu i staršiu generáciu a ponúknuť zábavné dobrodružstvo plné unikátnych pasáží.

Reklama

V prípade, že by ste si radi zaspomínali na detské časy, nová SpongeBob hra vychádza 23. júna 2020. Prichystať sa na ňu môžu hrdí majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One, Nintenda Switch a vlastníci osobných počítačov (Steam).

Ste zvedaví na SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated? Dáte na prahu leta šancu akčnej adventúre, ktorá vás v týchto horúcich časoch nepochybne osvieži? Určite nám dajte vedieť prostredníctvom komentárovej sekcie. 

Zdroj: YouTube.com

Reklama
Exit mobile version