Site icon REWIND.sk

Nová Star Wars hra je na obzore. Pripravuje ju tvorkyňa Uncharted

Nová Star Wars hra

Zdroj: starwars.com

Reklama

Nová Star Wars hra na obzore

Skydance New Media a Lucasfilm Games spájajú sily. Spojenie oceňovaných a uznávaných tvorcov znamená iba jediné – na obzore je skutočne zaujímavá Star Wars hra. Popisovaná je ako akčná a dobrodružná, pričom bude klásť veľký dôraz na príbeh a naratív. Priniesť má nový a originálny príbeh z praďalekej galaxie.

Skydance New Media je spoločnosť, ktorá bola vytvorená v roku 2019, teda pomerne nedávno. Ich hlavných cieľom je, aby priniesli verný zážitok pre hráčov, pritom s bohatými možnosťami interakcie. Chcú, aby ich projekty boli dostupné pre hráčov na celom svete, tak ich bude prinášať na tradičné platformy, ale aj nové služby.

Reklama
Zdroj: gamerant.com

Kvalitná skupina tvorcov a umelcov

Štúdio vznikalo dlhšie, ale to z dôvodu, aby zhromaždilo poriadnu skupinu „trojáčkových“ tvorcov a umelcov. Dali teda dohromady vývojárov akčných aj dobrodružných hier, ale pracujú aj s konzultantami nielen z iných hier, ale aj filmov, televízie, či dokonca komiksov. Hlavnou osobou, ktorá spoločnosť vedie, je ale Amy Hennig.

Reklama

Zaujímavé je, že sa v minulosti už pokúšala o hru zo sveta Hviezdnych vojen. Predtým však pracovala na projekte s Visceral Games, dcérskou spoločnosťou EA Games. Išlo vraj o ambicióznu víziu, tá však bola zrušená. Henning pracovala na veľkých tituloch ako Legacy of Kain, Jak and Daxter a predovšetkým viacero dielov Uncharted.

Zdroj: ign.com

Milovaná a zásadná sága

Viceprezident Lucasfilm Games Douglas Reilly ju teraz s novou víziou privítal s otvorenou náručou a je ohľadom spolupráce nadšený. S chystanou hrou je nadchnutá aj tvorkyňa, pretože pre ňu ide o milovaný svet. Takto sa vyjadrila:

„Často hovoríme o tom, ako pozretie Star Wars v roku 1977 preprogramovalo môj 12-ročný mozog, tvarovalo to môj kreatívny život a nezmazateľne aj budúcnosť. Som nadšená z práce s Lucasfilm Games a z toho, že môžem rozprávať interaktívny príbeh z galaxie, ktorú milujem.“

Star Wars hráčov čakajú pestré roky

Fanúšikovia už veľmi dobre vedia, že s týmto svetom najlepšie pracuje ten, kto ho miluje (viď The Mandalorian). Preto sme si istí, že chystaná Star Wars hra je v dobrých rukách. Navyše čaká hráčov ponorených do tohto sveta najbližších skvelých zopár rokov. Tento titul sa totiž pridáva medzi už predtým oznámenú päticu hier.

Reklama

Hneď tri z nich prinesie rovnaká spoločnosť – Respawn Entertaiment. Jednou z nich bude pokračovanie Star Wars Jedi: Fallen Order, druhou by mala byť strieľačka z pohľadu prvej osoby a treťou by mala byť strategická. Ubisoft Massive Entertaiment vraj chystá dobrodružnú hru s otvoreným svetom a Quantic Dreams pripravuje titul s názvom Star Wars Eclipse.

Zdroj: starwarseclipse.com

Druhý veľký projekt za posledný rok

Pre Skydance štúdio ide o druhý významný projekt za posledný rok. Druhý zakladateľ spoločnosti, veteránsky producent Julian Beak oznámil koncom roka 2021 partnerstvo s Marvel Entertaiment. Tiež by malo ísť o interaktívnu a na naratív bohatú hru. Navyše sľubujú unikátny spôsob, ako nám prinesú milované komiksové postavy.

Tešíte sa na ďalšiu oznámenú Star Wars hru? Čo hovoríte o spolupráci týchto dvoch štúdií? Ide podľa vás na základe oznámených tvorcov o okamžitý hit? Dajte nám vedieť v komentároch.

Reklama

Zdroj: starwars.com

Exit mobile version