Site icon REWIND.sk

Očakávané pokračovanie na Fallen Order prichádza. Teraz sa predstavuje Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor

Zdroj: nichegamer.com

Reklama

Star Wars Jedi: Survivor sa predstavuje

Oslavy dní sveta z praďalekej galaxie sa samozrejme nemohli zaobísť ani bez predstavenia chystaných herných titulov. Respawn Entertainment tak v piatok priniesli správu o tom, že prekvapivý a obľúbený hit Fallen Order dostane pokračovanie. Predstavujú Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Fallen Order prišlo v roku 2019 a predstavilo nám postavu menom Cal Kestis. Ide o adepta na rytiera Jedi, ktorý prežil udalosti Order 66. Len tak mimochodom, práve táto postava je silným kandidátom na to, že sa ukáže v seriáli Obi-Wan Kenobi, ktorého prvé dve časti sme už dostali.

Reklama

Mladý padawan naďalej uniká Inquisitorom

Mladý padawan uniká honu na používateľov Sily svetlej strany s roztomilým droidom BD-1. Je vo veľkom nebezpečí, pretože mu ide po krku najnebezpečnejší lovec zo všetkých, Grand Inquisitor. Tento hon bude pokračovať aj v titule Survivor, ako nám ukazuje prvá ukážka. Dej sa odohráva päť rokov od udalostí prvej hry.

Reklama

Impérium sa stalo ešte silnejším a viac nebezpečným. Našťastie rastie aj Calova moc. Nachádza nové spojenia so Silou a tak si budú môcť hráči užiť nové bojové taktiky a schopnosti. Navyše to vyzerá aj tak, že našiel nového spojenca, ako naznačuje záhadná postava v Bacta nádrži na konci teaseru.

Zdroj: escapistmagazine.com

Riaditeľ Reswpandu navnaďuje fanúšikov

Stig Asmussen je opäť riaditeľom Respawnu pre vývoj hry. Vystúpil preto aj na paneli na udalosti a fanúšikov navnadil týmito slovami:

„Dokonca ešte kým sme dokončili Jedi: Fallen Order, tak mal náš tím víziu ako ďalej viesť dobrodružstvá Cala, BD a skupiny v pokračovaní. V hre Survivor pracujeme na tom, aby sme mohli z Lucasfilm Games zavŕšiť odkaz, ktorý sme začali vo Fallen Order. Zahŕňame všetky pokrokové technológie, aby sme vytvorili viac dynamické súboje Jediov a príbehové rozprávanie, ktoré rozširuje Calov príbeh – cez to, ako dospieva a prežíva temné časy. Nemôžem sa dočkať, kým budeme môcť zdieľať z hry viac so svetom neskôr počas tohto roka.“

Chcú priniesť viac info počas roka

Star Wars Jedi: Survivor sa má teda priaznivcom postupne viac odhaľovať. Zatiaľ však prezradili, že s Lucasfilm Games pracujú na tom, aby ho mohli priniesť už v roku 2023. To potvrdil aj vydavateľ, Electronic Arts, ktorý ho prinesie na PlayStation 5, Windows PC a Xbox Series X.

Reklama

Máte radi hru Jedi: Fallen Order? Tešíte sa na jej pokračovanie Survivor a ďalšie príbehy Cala Kestisa? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: polygon.com

Exit mobile version