Site icon REWIND.sk

POTVRDENÉ: Tento obľúbený tím superhrdinov sa ukáže vo filme Thor: Love and Thunder

Strážcovia galaxie vo filme Thor 4

Zdroj: screenrant.com

Reklama

Novinky zo sveta Marvel Cinematic Universe sa k nám nezastaviteľne hrnú. Ledva sme stihli dopozerať finálny trailer na Black Widow a už sa dozvedáme fascinujúcu správu ohľadom nadchádzajúceho štvrtého pokračovania Thora.

Fanúšikovia túto správu už dlhšie čakali, vzhľadom na koniec filmu Avengers: Endgame. Teraz nám však bola oficiálne potvrdená a to prostredníctvom priamo jedného z hercov.

Reklama
Zdroj: unrealengine.com, deviantart.com, sidefx.com

Tvorcovská posila od navráteného režiséra

Na filme pracuje režisér a scenárista Taika Waititi. V tomto prípade ale spojil sily aj s Jamesom Gunnom, ktorý sa po nezhodách a komplikáciách vrátil k réžii filmov pre Marvel. Pre ich súčasného vlastníka Disney sa postará aj o tretiu časť Strážcov Galaxie. Naďalej ale pracuje aj na snímke Suicide Squad.

Reklama

Nedávno sa rozhovoril aj o svojom pláne pre samostatný film Draxa a Mantis (v tweete Collider). Medzi týmito dvoma postavami totiž funguje zaujímavá chémia a dostatok humoru. Mal vraj aj konkrétnu myšlienku, ale vyjadril sa, že program Marvelu je natoľko nalinkovaný, že sa tam film nevojde. Nevylučuje však jeho vznik do budúcnosti.

Drax a Mantis

Diesel povedal viac ako mal

Ale práve Gunnov tím superhrdinov sa má objaviť v najnovšom filme o Bohovi hromu. Potvrdil nám to herec Vin Diesel pri promo akcii k jeho najnovšiemu (tiež superhrdinskému) filmu Bloodshot. Vyjadril sa nasledovne:

„Nadšene čakám, kedy to môj priateľ James Gunn prinesie na stôl. Režisér so mnou už ale hovoril o tom, že Thor bude obsahovať niektorých zo Strážcov Galaxie.“

Vzápätí ale dodal:

Reklama

„To bude veľmi zaujímavé. Ktovie, pravdepodobne som nemal nič povedať.“

Strážcovia Galaxie vo filme Thor 4

Slová ale už boli povedané a my sa môžeme tešiť, nakoľko je to oficiálne. Strážcovia Galaxie sa objavia vo filme Thor: Love and Thunder! Je to zatiaľ prvá väčšia informácia, ktorú o filme máme a doručil nám ju priamo hlas Groota.

Zdroj: helloasso.com

Ako budú Strážcovia do filmu začlenení a ktorí konkrétni sa tam objavia zatiaľ môžeme iba hádať. Rovnako zatiaľ nevieme, ako veľkú úlohu tam zohrajú, keďže si tvorcovia toto tajomstvo prísne strážia. Vieme ale aspoň základ a tak nadšenie nie je o nič menšie.

Viac uvidíme istotne vo filme samotnom. Vtedy už bude naplno rozbehnutá filmová Štvrtá fáza, ktorá začína približne o dva mesiace. Premiéra je momentálne naplánovaná na 5. novembra 2021.

Reklama
Čo hovoríte na to, budú Strážcovia Galaxie vo filme Thor 4? O váš názor sa s nami podeľte v komentároch.
Exit mobile version