Site icon REWIND.sk

Prichádza Super Mario 3D World na Nintendo Switch?

Super Mario

Zdroj: wall.alphacoders.com

Reklama

Hopkajúci inštalatér oslavuje narodeniny 

Tento rok sa dočká legendárny Super Mario 25. výročia od svojho vzniku. Konkrétne 13. septembra tu s nami dnes už ikona herného priemyslu bude takmer neuveriteľne tri dekády. Treba pritom dodať, že sa stále teší veľkej popularite, ktorá má skôr stúpajúcu tendenciu a predaje súčasnej konzoly spoločnosti Nintendo s názvom Switch naznačujú, že sa k svojskej postavičke dostávajú aj nové generácie.

Preto nie je príliš prekvapujúce, že bude chcieť japonská firma nejakým spôsobom toto krásne jubileum osláviť. V nedávnych týždňoch sa hovorilo o početných remasteroch a remakoch klasických platformových dobrodružstiev celej „mariovskej“ rodinky. Najnovší únik pritom správy o prípadných prerábkach ešte väčšmi potvrdzuje.

Reklama

Podľa všetkého k nám prichádza nová verzia Super Mario 3D World, ktorá vyjde na Nintendo Switch, čiže by sa k terajším hráčom dostala jedna z najlepších a súčasne najpredávanejších videohier platformy Wii U.

Reklama

Super Mario 3D World sa objavilo v americkej ponuke

Spomínaný titul je vnímaný ako vrchol platformového žánru s akčnými prvkami. V 3D World prechádzate početnými svetmi, prekonávate dizajnovo vynaliezavé prekážky, bojujete s pestrofarebnými protivníkmi. Ako to tak so spoločnosťou Nintendo býva, jedná sa o mimoriadne jednoduchý, možno až banálny koncept, ktorý je však dotiahnutý ku kryštalicky čistej dokonalosti.

Vývojári, ktorí sa starajú o Nintendo exkluzivity, jednoducho majú talent na vytiahnutie maxima z jednoduchých nápadov na papieri a to je práve prípad Super Mario 3D World. Môžeme pritom spomenúť, že sa v dobových recenziách dočkal fantastického prijatia a dodnes si drží metascore o hodnote 93%.

Zdroj: konzolyahry.sk

Tým pádom sa nemožno čudovať, že skalných fanúšikov správy o prichádzajúcej Switch verzii nenechali chladnými. Aktuálne to pritom vyzerá tak, že nás v najbližších mesiacoch čaká oficiálna ukážka.

Reklama

Titul pre platformu Nintendo Switch sa objavil v ponuke na americkom obchode Best Buy. Samozrejme o nič oficiálne nejde, avšak tradične podobná situácia znamená, že sa avizovaný počin naozaj objaví na digitálnych i fyzických pultoch. Koniec koncov, ide o veľmi lacnú reklamu, nakoľko väčšina herných portálov o podobných „únikoch“ píše a tým pádom sa konkrétny titul rýchlo a jednoducho dostane do hráčskeho povedomia.

Na prítomnosť hry upozornil leaker Wario64, ktorý je podľa mnohých zahraničných portálov spoľahlivým zdrojom informácií. Bohužiaľ, o konkrétnych náležitostiach Switch verzie sme sa nič nedozvedeli, ale minimálne vieme, že cena je nastavená na tradičných 59,99 amerických dolárov, čo u našich obchodníkov predstavuje 60 eur bez jedného centa.

Ste zvedaví na prípadný remake Super Mario 3D World, alebo vás podobná tematika a žáner príliš nezaujímajú? Pokojne nám dajte vedieť prostredníctvom komentárovej sekcie. 

Zdroj: metro.co.uk

Reklama
Exit mobile version