Site icon REWIND.sk

Pokračovanie k hre The Legend of Zelda: Breath of the Wild bolo odložené na rok 2023

legend of zelda 2023

Zdroj: zeldangeon.net

Reklama

Ďalšie The Legend of Zelda až v roku 2023

Fanúšikov Linka a jeho dobrodružstiev zasiahla nepríjemná správa. Pokračovanie hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild je odložené na rok 2023. Oznámil to tvorca hry Eiji Aonuma v krátkom videu.

Prvý titul sa dostal k hráčom počas marca 2017 na konzolu Nintendo Switch. Vďaka úspechu u dlhoročných, ale aj nových fanúšikov bolo o dva roky na to oznámené pokračovanie. Ďalšie informácie o ňom sa dostali k hráčom až na E3 počas minulého roka. Vtedy zverejnili prvé video s gameplayom a uvádzal sa v ňom dátum vydania počas roka 2022.

Reklama

Chcú spraviť zážitok z hry špeciálnym

Teraz sa však dozvedáme, že tento rok hru nedostaneme. Tvorca hry sa všetkým fanúšikom aj verejne ospravedlnil a ubezpečil ich, že ich tím robí všetko preto, aby hru priniesli na jar v roku 2023. Vo videu povedal:

Reklama

„Rozhodli sme sa, že trochu rozšírime vývoj hry a táto zmena zasiahne aj jej vydanie – na jar 2023. Aby sme spravili zážitok z tejto hry niečím špeciálnym, tak náš tím na nej neúnavne pracuje. Tak prosím, vydržte o chvíľu dlhšie.“

Aj vo vzduchu a nové elementy v hraní

Pravda, že ide o trochu horkosladký moment. Na jednej strane najbliží rok hru neuvidíme, na druhej naozaj môžeme čakať mimoriadny zážitok. Video ďalej ukazuje súčasti hry, ktoré sme dostali v roku 2021 na Electronic Entertameiment Expo.

Aonuma pri nich hovorí, že okrem zeme sa tu vydáme aj na oblohu. Tento prepoklad sme mali už predtým, keď sme videli vzdušné krajiny a lokality, ktoré sa veľmi podobajú na krajinu Skyloft z titulu Skyward Sword. Tvorca nás však stále uisťuje, že pôjde o Hyrule. Zároveň sľubuje nové strety a nové elementy v hraní.

Zdroj: denofgeek.com

V Hyrule stále bez názvu

Zaujímavosťou je, že stále ešte nepoznáme presný názov. Vo videu je hra označovania ako pokračovanie k Breath of the Wild. Avšak keď vieme, že ďalšia Legend of Zelda hra vyjde v roku 2023, tak je len otázkou zopár týždňov, kým nám začnú zverejňovať ďalšie informácie o novom veľkom Linkovom dobrodružstve.

Reklama

Je pre vás nepríjemnou správou, že pokračovanie k Breath of the Wild nedostaneme tento rok? Netrpezlivo na neho čakáte alebo radšej vydržíte pre unikátny herný zážitok? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version