Site icon REWIND.sk

Old Guard: Nesmrtelní 2 sa už nakrúca. Charlize Theron zverejnila fotky z pľacu

The Old Guard 2

Zdroj: wallpaperacces.com

Reklama

The Old Guard 2 sa už nakrúca

Charlize Theron zdieľala fotku z nakrúcania The Old Guard 2. Je na nej viacero osôb z vracajúceho sa hereckého obsadenia, ale aj režisérka. To a jej veta „Pustime sa do práce“ v príspevku jasne dokazujú, že už padla prvá klapka a produkcia je v plnom prúde.

Snímka vychádza z rovnomenného komiksu, ktorý vytvorili Greg Ruka a Leandro Fernández. Ten dostal v roku 2020 filmové spracovanie na Netflixe. Hovorí o skupine ľudí, ktorí sú nesmrteľní a tak bojujú už po stovky rokov. V súčasnosti sa nechávajú najímať na rôzne úlohy pod vedením Andy (Theron).

Reklama

Pokračovanie bolo jasné, zmenila sa režisérka

Lenže pri jednej z takýchto úloh odhalia sprisahanie. Chcú získať ich schopnosti a replikovať ich. Zložkám teda musia s celou svojou jednotkou zabrániť v predávaní superschopností. Nápaditá myšlienka a skvelé akčné spracovanie spravili z filmu kritický hit. Napríklad na Rotten Tomatoes dostal hodnotenie 80 %. Zrejme teda nikoho neprekvapilo, keď bolo minulý rok potvrdené pokračovanie.

Reklama

Vystriedal sa tu však post režisérky. Prvý film priniesla Gina Prince-Bythewood. Druhý diel si zoberie na starosť Victoria Mahoney, ktorá je aj na jednej zo zverejnených fotiek. Pôjde o jej debut pri celovečernom filme, doteraz má na starosti dva krátke a mnoho dielov televíznych seriálov. Medzi ne patria napríklad Klinika Grace, Americký zločin, You či Lovecraft Country.

Zdroj: screenrant.com

Herecké obsadenie sa rozrástlo

Vracia sa väčšina obsadenia z prvého filmu. Okrem Theron tu budú Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), KiKi Layne (If Beale Street Could Talk), Marwan Kenzari (Aladin) a Luca Marinelli. Avšak k nim pribudli aj nové posily. Prvý oznámený bol Henry Golding, ktorého môžeme poznať z filmu Šialene bohatí aziati.

Neskôr k nim boli oznámení Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) a Veronica Ngô (Da 5 Bloods). Naposledy sme sa ale dozvedeli najviac prekvapivú správu. Zahrá si tu aj Uma Thurman a sme maximálne zvedaví, či bude na strane Andynej jednotky nesmrteľných alebo bude ich súperkou. Necháme sa prekvapiť. Momentálne nepoznáme ani dátum, kedy sa má The Old Guard 2 objaviť na streamovacej službe.

Reklama

Ste radi, že sa začalo nakrúcať pokračovanie The Old Guard? Páčil sa vám prvý film s originálnym nápadom? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: collider.com

Exit mobile version