Site icon REWIND.sk

Venom: Carnage prichádza bude mať zrejme ďalší odklad. Dočkáme sa ho ešte vôbec v tomto roku?

venom odklad

Zdroj: wall.alphacoders.com

Reklama

Druhý Venom môže mať ďalší odklad

Nevieme, či sa smiať alebo palakť. Ale zrejme to bude smiech cez slzy. Len nedávno sme informovali, že Venom: Carnage prichádza bude mať odklad. Našťasie nešlo o nič vážne, premiéra sa posunula iba o pár týždňov – z konca septembra na 14. októbra 2021. A podľa najnovšej správy je možné, že ho uvidíme ešte podstatne neskôr.

Podľa viacerých zdrojov štúdio zvažuje, či má v tomto jesennom mesiaci film vydať. Áno, pochopiteľne majú obavy, keď napríklad také The Suicide Squad: Samovražedná misia malo u fanúšikov obrovský úspech, ale kasy v kinách neplnilo, ako sa čakalo.

Reklama
Zdroj: sbobetrich88.net

Na CinemaCone sa neukázal

Toto tvrdenie podporuje aj udalosť, ktorá momentálne prebieha. Možno ste zaregistrovali, že v Las Vegas sa koná CinemaCon. Bolo tam predstavených mnoho noviniek o nachádzajúcich filmoch. Vyvolení fanúšikovia videli prvé zábery z Matrixu 4, dostali sme nový trailer na Ghostbusters: Afterlife a práve tu sa mal oficiálne pustiť trailer na Spider-Man: No Way Home, kým unikol na internet.

Reklama

A práve jeden film od Sony zásadne chýbal. Netreba dlho hádať, že hovoríme práve o druhom Venomovi. Štúdio zverejnilo prvý trailer v máji, keď sme ešte čakali septembrové vydanie. Druhý sme pomerne nečakane dostali skôr v tomto mesiaci a krátko po ňom správu o posune na október. A potom akosi ticho.

Zdroj: youtube.com

Žeby tento rok nedorazil vôbec?

Možno sa to zdá ako nepodstatný fakt, ale v spojení so správami, ktoré priniesol napríklad magazín Vulture, to dáva zmysel. Sony by nechcelo nič riskovať a posunuli by vydanie filmu. A logický dátum by pripadal na 21. januára. Prečo práve ten?

Na tento deň je už plánovaná premiéra iného filmu z tohto univerza – Morbiusa. Prvý upír v SPUMC s Jaredom Letom by sa tým pádom posúval tiež. Otravný krok pre fanúšikov, ale bezpečná hra pre štúdio. Ako veľmi to však fanúšikov dokáže hnevať?

Reklama
Zdroj: honknews.com

Stíhate tie odklady ešte počítať?

Tak sa len v krátkosti pozrieme, ako dlho už na neho čakáme. Venom: Carnage prichádza mal prvý odsun ešte minulý rok. Mali sme si ho pozrieť v októbri 2020, ale kvôli pandemickej situácii bol presunutý na jún 2021. Potom prišiel odsun na september a o ďalšom postupe už vieme…

Je pravda, že Sony si chce nejakým spôsobom podchytiť zárobok. To nie je prekvapivým krokom, vzhľadom na to, že prvý Venom z roku 2018 bol nečakaným komerčným úspechom a priniesol im do pokladnice $856 miliónov. A dalo by sa povedať, že dbajú aj na bezpečnosť návštevníkov kina. Nechcú ich tam hnať s ešte nebezpečnejším delta variantom.

Myslíte si, že druhého Venoma uvidíme naozaj až začiatkom budúceho roka? A čo hovoríte na to, že to bude znamenať aj odklad Morbiusa? Dajte nám vedieť do komentárov vaše názory.

Reklama

Zdroj: collider.com 

Exit mobile version