Site icon REWIND.sk

Vin Diesel poskytuje nové informácie o filme Riddick 4. Možno je bližšie, ako si myslíme

Riddick 4

Zdroj: best-wallpaper.net

Reklama

Vin Diesel o filme Riddick 4

Vin Diesel poskytol pre všetkých fanúšikov aktualizáciu informácií ohľadom chystaného filmu Riddick 4. O pokračovaní série sa hovorí už neuveriteľných 6 rokov (prvý raz ho spomenuli v roku 2015) a preto sme vďační za každý čriepok noviniek, ktoré ohľadom neho môžeme dostať.

Diesel a David Twohy, originálny scenárista a režisér celej série, ho spomenuli v nadväznosti na pokračovanie z roku 2013, jednoducho pomenované Riddick. Dokonca štvrtej časti dali aj názov – Furia. A aby toho nebolo málo, tak oznámili aj sprievodný seriál Merc City. Ten nemal byť z fiktívneho sveta tohto akčného hrdinu, ale ukázať zákulisie, nakrúcanie, hercov a ich prípadné stretnutia s fanúšikmi.

Reklama
Zdroj: wallpaperaccess.com

Furia môže byť bližšie, ako si myslíme

Aktualizácia, ktorú ale poskytol herec v hlavnej roli, sa týka filmu Furia. Na svojom Instagrame zdieľal svoju fotku bez trička (z nakrúcania filmu Riddick z roku 2013) a pridal k nej popis „Dnes to bolo úžasné stretnutie. Ďakujem tímu – veď vy viete, ktorí to ste. A pre ostatných len povedzme, že Furia môže byť bližšie, ako si myslíte“.

Reklama

Jeho príspevok má už cez 1,4 milóna likov a mnoho zdieľaní. Rozhodne sa teda dá povedať, že fanúšikov, ktorí čakajú na ďalší diel z tejto série, je viac ako dosť. Ale darmo, už sme mohli opakovane vidieť, že vesmírneho bojovníka s unikátnou možnosťou videnia v tme len tak niečo nezastaví.

Vidieť sme ho mohli nielen v troch filmoch

Dokazuje to už od roku 2000, kedy sa objavil v prvom filme, Čiernočierna tma. Vtedy išlo o sci-fi horor, kde skupina ľudí v snahe o prežitie bojuje proti mäsožravým príšerám. V roku 2004 sa už predstavil ako poriadny akčný hrdina v dobrodružnom sci-fi Riddick: Kronika temna.

Reklama

Ďalšie pokračovanie prišlo až o deväť rokov neskôr, v roku 2013 sme mohli vidieť spomínaný film s názvom Riddick. Medzitým už bol kultúrny fenomén na svete a dostávali sme ďalší obsah. Dôkazom je aj animovaný film Riddick: Temná hrozba, či krátke premostenie medzi filmom z roku 2004 a tým novším z roku 2013. Krátkometrážny animák rozprával o zradách hlavnej postavy a dostal názov Blindsided.

Zdroj: wall.alphacoders.com

Na štvrtého hraného Riddicka čakáme už 6 rokov

Okrem toho vzniklo množstvo videohier či komiksov. To ale nič nemení na tom, že netrpezlivo čakáme na film Riddick 4 – alebo teda Furia. Preto je výbornou správou, keď vieme, že sa jeho produkcia hýbe aspoň trochu dopredu a Vin Diesel pracuje so zvyškom štábu na jeho uvedení.

Čo hovoríte na príspevok Vina Diesela o tom, že štvrté hrané dobrodružstvá Riddicka s názvom Furia uvidíme možno už čoskoro? Ste fanúšikmi série? Dajte nám vedieť do komentárov.

Reklama

Zdroj: collider.com

Exit mobile version