Site icon REWIND.sk

Trailer na Winnie the Pooh: Blood and Honey ukazuje mučenie aj vraždy Medvedíka Pú a Prasiatka

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Zdroj: thedigitalfix.com

Reklama

Trailer na Winnie the Pooh: Blood and Honey

Počas mája sme sa dozvedeli, že Medvedík Pú a Prasiatko sa vydajú neštandardnou cestou. Stanú sa z nich krvilačné beštie a vrahovia. A teraz štúdio Jagged Edge Productions prináša prvý trailer na Winnie the Pooh: Blood and Honey. Ten ukazuje presne to, čo by ste od takéhoto kúsku čakali – láka na poriadny béčkový slasher.

Obľúbené rozprávkové postavičky budú teda poriadne ďaleko od svojej predlohy z Disney. Túto dvojicu zanechal ich majiteľ Christopher Robin (ktorého stvárnil amatérsky herec Nikolai Leon) po odchode na vysokú školu. To malo na svedomí, že zdivočeli a túžia po ľudskej krvi.

Reklama

Väznený a mučený Christopher Robin

Robin prináša po rokoch svoju priateľku do 100-akrového lesíka. Rozhodne bude ale aj ten inou verziou, ako vidíme na krvavej tabuli pred ním. Chytí sa do pasce a vidíme, že macko ani prasiatko nezabudlo na jeho činy – v chate bude väznený a mučený.

Reklama

Mimo toho, aby sa venovali iba jemu, prichádzajú k inej chate, kde si práve prichádza užiť svoje prázdniny partia tínedžerov (samozrejme, ako inak by to mohlo v slasheri byť). Začnú padať jeden po druhom za obete. Vidíme napadnutie v jacuzzi, naháňanie sekerou v bazéne či zlomenie väzov. Chýbať nesmú ani krvou napísané odkazy.

Zdroj: pk.ing.com

Partia tínedžerov ako obete medvedíka a prasiatka

Vlastníctvo na tieto postavy sa stalo začiatkom roka verejným, čo využil režisér Rhys Waterfield, aby ich priniesol do hororu. Mení im samozrejme oblečenie a namiesto ikonického červeného trička vidíme na mackovi drevorubačský overal (aspoň sa mu skvele hodí k sekere). Nakrúcanie zabralo iba 10 dní a jeho veľká časť bola blízko lesa Ashdown v Anglicku (čo poslúžilo aj ako skvelé miesto pre 100-akrový lesík).

Rozpočet tak nebol vysoký, presne to však pridá filmu na čare. Aj napriek tomu vo filme hrá zopár tvárí známych z britských seriálov či menších produkcií. Napríklad Amber Doing-Thorne či Danielle Scott (ktorá je v titulkoch len ako „žena zasiahnutá kladivom“…). Trailer na Winnie the Pooh: Blood and Honey hovorí iba, že film príde čoskoro, ešte neukazuje presný dátum vydania. Dočkáme sa ho však ešte tento rok.

Reklama

Ako hodnotíte film Winnie the Pooh: Blood and Honey po prvej ukážke? Je to aj pre vás to, čo ste očakávali? Pozriete sa aj na toto silné béčko? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: escapistmagazine.com

Exit mobile version