Site icon REWIND.sk

December bol plný parádnych filmových trailerov! Čo všetko sme videli?

filmové trailery v decembri

Zdroj: vanityfair.com, cosmicbook.news, geektyrant.com

Reklama

Filmové trailery v decembri 2018

Každý poriadny fanúšik filmov vie, že v decembri neprichádzajú iba klasické Vianoce. Posledný mesiac v roku je totižto každoročne tým najplodnejším, teda čo sa filmových ukážok týka. Vždy ich prichádza veľké množstvo a my si tak počas celého decembra užívame trailery na tie najočakávanejšie filmy.

Poďme si teda zhrnúť, čo všetko nám tento mesiac priniesol v roku 2018. Samozrejme dúfame, že do konca roka ešte niečo uvidíme. Čakáme hlavne na trailery ku Spider-Man: Far from Home, Shazam, X-Men: Dark Phoenix, Star Wars IXĽadové kráľovstvo 2AladdinHobbs & Shaw či John Wick 3: Parabellum. Myslíte, že niektorý z nich uvidíme ešte tento rok?

Reklama

Captain Marvel

December začal naozaj zhurta, a to druhým trailerom na najbližší film zo sveta Marvel Cinematic Universe – Captain Marvel. Nová ukážka nám ponúkla oveľa lepší pohľad na príbeh filmu a taktiež aj epickú akciu. Pokiaľ si o ňom chcete prečítať viac, určite kliknite na tento odkaz.

Reklama

Avengers: Engame

O pár dní neskôr sme sa dočkali traileru, ktorý za prvých 24 hodín trhal historické rekordy. Marvel nás konečne vypočul, prestal nás naťahovať a vypustil do sveta vôbec prvý trailer na film Avengers: Endgame, v ktorom sme sa zároveň dozvedeli názov filmu. Tento trailer sme podrobne rozobrali v článku, ktorý nájdete tu.

Brightburn

Na druhý deň nasledovala odpoveď režiséra Jamesa Gunna na všetky komiksové filmy. Po jeho vyhadzove od Disney sa totižto pustil do hororu pre Sony, v ktorom je hlavnou postavou zlý Superman. Teda aspoň ho pripomína. Film Brightburn sa totižto pozrie na mimozemské dieťa, ktoré miesto nádeje šíri strach a smrť. Viac informácii sa dozviete v tomto článku.

Godzilla: King of the Monsters

Podľa našich očakávaní dorazil aj druhý trailer na film Godzilla: King of the Monsters. Ten nám v plnej kráse predstavil monštrá Mothru, Rodana a Kráľa Ghidoraha! Taktiež sme zistili, že sa vo filme budú nachádzať aj iné monštrá a Godzilla sa Ghidorahovi postaví hneď dvakrát. Väčší boj sa odohrá pri deštrukcii vo Washingtone. Viac o traileri nájdete tu.

Reklama

Hellboy

Pár dní dozadu prišiel aj vôbec prvý trailer na reštart Hellboya, ktorý sa dočkal naozaj záporných hodnotení. Divákom sa zatiaľ vôbec nepáči prehnaný humor a taktiež ani výzor samotného Hellboya, ktorého tentokrát stvárňuje David Harbour (Stranger Things). Čo naň hovoríte vy? Celý článok s trailerom si môžete prečítať na tomto odkaze.

Men in Black: International

V poslednom novom traileri prichádzajú Chris Hemsworth a Tessa Thompson loviť mimozemšťanov. Nie však ako Thor a Valkyria, ale ako agenti vo filme Men in Black: International. Nejedná sa o reštart pôvodnej série, ale jednoducho o pohľad do iného kúta sveta. Okrem nich vo filme uvidíme aj hercov ako Liam Nesson či Kumail Nanjiani. Viac nájdete tu.

Ďalšie trailery, ktoré stoja za zmienku




Exit mobile version