Site icon REWIND.sk

Henry Cavill by chcel film podľa hry Red Dead Redemption 2

Henry Cavill Red Dead Redemption 2

Zdroj: thegamer.com

Reklama

Henry Cavill o Red Dead Redemption 2

Aktuálny seriálový Geralt z Rivie sa, zdá sa, nevie nabažiť videoherných adaptácií. Samozrejme, že pri Zaklínačovi ide primárne o knihy, avšak podľa nich bola urobená aj nemenej slávna herná séria.

Hovoril o tom, že by sa pridal k seriálovému Mass Effectu a rád by videl spracovanie Warhammeru. Respektíve aspoň jeden projekt, ktorý by sa odohrával v univerze Warhammer 40 000. Dokonca povedal, že by sa ho bol ochotný ujať on sám. Teraz Henry Cavill hovorí o tom, že by rád videl film podľa hry Red Dead Redemption 2.

Reklama
Zdroj: gamereactor.eu

Na červenom koberci povedal o hre

Herec sa pri premiére druhej série Zaklínača, ktorú si od piatku môžeme pozrieť na Netflixe, objavil na červenom koberci v Madride. Na udalosti s ním hovorili aj redaktori z magazínu Gamereactor. Otázka padla na to, ktorú hru by si vedel predstaviť ako film na Netflixe. Odpovedal takto:

Reklama

„No, to je zákerná otázka, pretože musíme zvážiť práva na vydávanie hier a spoločnosť, ktorá to dovolí. Je to zákerné a nechcel by som sám seba zahnať do rohu a je dokonca toľko možností. Ale nedávno som začal hrať Red Dead Redepmtion 2 – viem, že trochu neskoro – ale hrám to a naozaj si to užívam. A niečo také by bolo zaujímavé pretvoriť na film.“

Je tu jedno veľké ALE

Myslíme si tiež, že by to mohla byť zaujímavá voľba. Rockstar Games v poslednom čase vydávajú svoje hry až s kvalitou kinematografie a príbehmi, ktoré presahujú celovečerný film. Ale práve to by tu mohol byť trochu problém. Veľmi radi by sme videli príbehy Arthura Morgana, Johna Marstona a der Lindeho gangu. Ktorejkoľvek role by sa Cavill ujal (a keby sme ho videli ako kovboja), bolo by to skvelé. Je tu ale jedno veľké ale.

Ak si chceme v hre pozrieť kompletný Morganov príbeh, tak to zaberie okolo 40-50 hodín. Zdá sa, že tento fakt Henry Cavill pre film podľa Red Dead Redepmtion 2 nezvážil. Alebo je naozaj ešte nie príliš ďaleko v hre na to, aby to vedel.

Zdroj cbr.com

Podobný seriál ako Zaklínač?

Lenže tu sa zase vráťme k jeho Zaklínačovi. Vonku sú prvé dve série, s tým, že sa nakrúca tretia. A to sa ešte ledva načal dej zo štvrtej knihy. Takže ak by sme dostali príbeh z Red Dead Redemption ako seriál, mohlo by to pre streamovaciu službu dávať zmysel.

Reklama

Takto by sme mohli vidieť gang v každej epizóde v inom meste, s iným príbehom. Samozrejme by v čele stál Arthur (možno práve Cavill), ktorý by sa odvracal od svojho zločineckého života. Počas jednotlivých epizód by sme tak mohli vidieť rozvoj jeho osobnosti.

Zdroj: reddit.com

Vrátil by sa aj Dutch?

Potom by mohli pridať ešte Benjamina Byron Davisa, ktorý by si po hrách zopakoval rolu Dutcha van der Lindeho. Možno prihodiť nejaké zábery z prvej hry pre navodenie pocitu nostalgie a lepších referencií. Takto by fanúšikovia dostali presne to, čo by chceli.

Dávala by to zmysel aj z hľadiska sledovanosti. Westernové seriály teraz zažívajú svoj nový boom. Perfektne nás na to navnadil Westworld a naplno to rozvinul Yellowstone. Dôkazom je aj to, že dostáva momentálne svoj prequel – 1883. Ďalší kovboji do zbierky a ešte podľa výbornej príbehovky od Rockstaru by vôbec nemusel byť zlý nápad.

Reklama

Vedeli by ste si predstaviť, že by Henry Cavill stvárnil hlavnú postavu z hry Red Dead Redemption 2? Myslíte, že by sa mohol tento projekt podariť? Videli by ste ho radšej ako film alebo seriál? Dajte nám vedieť do komentárov.

Zdroj: collider.com

Exit mobile version