Site icon REWIND.sk

Nový trailer na Kocúra v čižmách 2 ukazuje šialenú mačaciu pani aj starých nepriateľov

Kocúr v čižmách 2 trailer

Zdroj: game-news24.com

Reklama

Nový trailer na Kocúr v čižmách: Posledné želanie

Je to už nejaký čas, čo sme videli kocúra zo Shreka v samostatnom celoverečnom filme. Vieme však, že po dlhom čakaní konečne príde pokračovanie. A zdá sa, že sa oplatilo vydržať aj 11 rokov. Nový trailer na Kocúr v čižmách: Posledné želanie ukazuje, ako skvelá druhá časť z toho môže byť.

Prvá ukážka prišla ešte v marci a povedala nám o tom, ako Kocúr (Antonio Banderas) prišiel o takmer všetky životy. Zostáva mu posledný a tak sa musí vydať na cestu, kde ich získa viac. Teraz vidíme aj ďalšie súčasti a úrovne deja. Začína však podobne, epickým súbojom s obrom.

Reklama

Z domácej mačky opäť do akcie

Následne vidíme, ako prišiel o niekoľko iných životov. Aby nebol v ohrození, je poslaný do domu plného mačiek. Samozrejme, v tomto prípade ho musí viesť bláznivá mačacia pani. Avšak aj v tomto prostredí ho nájde gang nepriateľov, ktorému šéfuje Zlatovláska.

Reklama

Tak sa vydáva na útek a k svojmu životu Kocúcra v čižmách. To však aj s terapeutickým psom (prezlečeným za mačku) Perrom (jeho hlasom bude Harvey Guillen). Aby čelili súperom, musí sa spojiť aj so starou známou a to bojovníčkou Kitty Softpaws (Salma Hayek). A nové dobrodružstvo začína!

Zdroj: collider.com

Trojica proti gangu nepriateľov

Okrem hlavnej trojice budeme počuť aj ďalšie hviezdne hlasy. V obsadení sú Florence PughOlivia ColmanWagner MouraRay WinstoneJohn MulaneyDa’Vine Joy RandolphAnthony Mendez a Samson Kayo. Réžiu si zobrali na starosť Joel Crawford a Januel Mercado, ktorí spolu pracovali na animáki Krúdovci: Nový vek.

Dreamworks si túto značku očividne šetril. Postava sa objavila ešte vo filme Shrek 2. Vďaka veľkej obľube u fanúšikov získala vlastný film. To bolo však ešte v roku 2011. Dostali sme odvtedy zopár špeciálov a seriál, avšak fanúšikovia netrpezlivo čakajú na ďalšiu časť. Tú konečne dostávame a trailer na Kocúr v čižmách: Posledné želanie ukazuje, že čakanie rozhodne nebolo na škodu. Úplne sa však budeme môcť presvedčiť v kinách od 21. decembra.

Reklama

Ako sa vám páči nová ukážka na druhého Kocúra v čižmách? Páči sa vám ten prechod od pokojného štýlu k akcii? Fungujú stále pre vás vtipné momenty? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: collider.com

Exit mobile version