Site icon REWIND.sk

TOP 10 najlepších hlášok Chandlera zo seriálu Priatelia, ktoré vás pobavia

najlepsie hlasky chandlera zo serialu priatelia

Zdroj: Pinterest, Twitter

Reklama

TOP 10 najlepších hlášok Chandlera zo seriálu Priatelia

Chandler Bing je jednou zo šiestich hlavných postáv v seriáli Priatelia. V tomto ikonickom sitkome Chandlera stvárnil herec Matthew Perry, ktorý nás navždy opustil vo veku 54 rokov. Za svojho života nás dokázal vždy pobaviť a rozosmiať, a preto vám dnes na jeho počesť prinášame 10 najlepších hlášok Chandlera z Priateľov.

10. „Ja som Chandler, vtipkujem, keď som rozrušený.“

Táto hláška odznela v šiestej sérii, keď Chandler a Monica stretnú Richarda (Monicinho bývalého partnera) v reštaurácii, v ktorej sa Chandler chystal Monicu požiadať o ruku. Richard si do reštaurácie doniesol jeho vtedajšiu partnerku. Monica poznamená, že si Richard znova nechal narásť fúzy. Chandler, ktorého celá situácia rozrušila, poznamená, že Richardova priateľka nemá fúzy. Keď si uvedomil, aká trápna veta z neho vypadla, pokračoval so svojím úžasným predstavením sa.

Reklama

9. „Hej, poviem viac hlúpych vecí pred deviatou ráno, než väčšina ľudí povie za celý deň.“

Táto hláška sa objavila v štvrtej sérii. Tehotná a hlavne hladná Phoebe vojde do Monicinho apartmánu a v návale frustrácie zhodí škatuľu s cereáliami. Chandler ju za to nazve Cereálnym/Sériovým vrahom (v angličtine sa slová cereal a serial vyslovujú veľmi podobne). Monica vysmeje jeho vtip, na čo sa Chandler ohradí touto hláškou.

Reklama

8. „Nuž, možno bol nervózny.“

Táto hláška odznela v druhej sérii. Ross telefonoval so svojimi kolegami v múzeu a vysvetľoval im nesprávne postoje figurín v blokoch, ktoré boli delené podľa času. Hovorí, že Australopithecus nemôže stáť v tejto sekcii narozdiel od Homo Habilis, pretože Homo Habilis bol už vzpriamený (po anglicky erect), zatiaľ čo Australopithecus nikdy nebol vzpriamený. Chandler si tento dvojzmysel nenechá ujsť a vyletí z neho táto hláška.

7. „Žuvačka by bola dokonalosťou.“

V prvej sérii, keď vypadne prúd vo veľkej časti New Yorku, Chandler ostane zamknutý v priestore, kde sú bankomaty, a to rovno so slávnou modelkou spodného prádla Victoria’s Secret. Veľmi rád by s ňou nadviazal kontakt, no bojí sa, že všetko pokazí nejakou trápnou hláškou. To sa samozrejme aj stane hneď po tom, ako mu modelka ponúkne žuvačku.

Najprv ju odmietne, pretože nie je bez cukru. Potom to ale oľutuje a tak z neho vypadne, že zmenil názor a žuvačka by bola dokonalosťou. Tam sa jeho trápna chvíľa ale ani zďaleka nekončí. Vo videu nájdete, čo všetko sa mu s danou žuvačkou a modelkou stalo.

Reklama

6. „Nie som dobrý v radách… Môžem ťa pobaviť sarkastickou poznámkou?“

V ôsmej sérii sa Rachel zdôverí Chandlerovi, že sa bojí, že stratí Joeyho ako kamaráta. Joey sa pred tým priznal Rachel, že je do nej zaľúbený. Chandler si ju vypočuje a napriek tomu, že by jej chcel pomôcť, prizná, že to asi nezvládne.

5. „Som beznádejný, neohrabaný a zúfalý po láske!“

Keď sa Chandler v tretej sérii dá znova dokopy s Janice, rozhodne sa, že to posunie na ďalší level. Pozve teda Janice k sebe do bytu, kde jej daruje zásuvku do svojej skrine s oblečením. To mu však nestačí, a tak jej začne hovoriť, ako by sa k nemu mala nasťahovať, ako by mali ísť na spoločný výlet, a že chce spoznať jej rodičov. Janice to vystraší a ujde z jeho apartmánu. Túto hlášku za ňou zmätený Chandler kričí, keď odchádza.

4. „Prepáčte, my nemáme vašu ovcu.“

Rachel súhlasí s tým, že sa stane družičkou na svadbe jej bývalého snúbenca Barryho a jej kamarátky Mindy. Mindy ju ale oblečie do ružových šiat s veľkým klobúkom. Vyzerala ale ako Bo-Peep, postavička z detskej básničky o malej pastierke ovečiek. Chandler si túto podobu nenechal ujsť a obdaroval svoju kamarátku takouto hláškou.

Reklama

3. „Prepáč, bola to len jednorázovka, bol som veľmi opitý a išlo o podvedomie niekoho iného.“

V jednu noc sa Rachel snívalo, že mala sex s Chandlerom v ich obľúbenej kaviarni. Neskôr to všetkým povedala a Rossa to veľmi rozrušilo. Chandler si ho odchytil, keď bol sám a spýtal sa, či je v pohode. Ross ho obvinil, že mal s Rachel sex v sne, načo sa Chandler ohradil touto hláškou.

2. „O môj Bože, tento padák je ruksak.“

Keď Carol, Rossova bývalá priateľka, začne rodiť, jeho kamaráti čakajú v čakárni. Monica sa pozerá na všetky novorodeniatka, ktoré sa v čakárni vyskytnú a rozčuľuje sa, že nemá dieťa.

Chandler jej na to povie, že by mohli spraviť dohodu: Keď budú mať štyridsať rokov a obaja budú ešte slobodní, dajú sa dokopy a založia rodinu. Na to sa ho Monica podráždene spýta, prečo by mala byť v štyridsiatich slobodná. Chandler zazmätkuje a chce opustiť „krízovú zónu“. Napodobňuje vyskočenie z nebezpečného lietadla a kričiac túto hlášku sa prevalí cez operadlo sedačiek na zem.

Reklama

1. „A ja chcem milión dolárov!“

V prvej časti prvej série sa Ross zdôveruje priateľom, že nechce byť už sám a chce sa oženiť. Vtom vtrhne do kaviarne Rachel v svadobných šatách. Všetci na ňu prekvapene hľadia a potom Chandler skúsi šťastie a zvolá túto hlášku s pohľadom upretým na dvere.

Ktorú Chandlerovu hlášku máte najradšej vy? Dajte nám vedieť do komentárov.

Exit mobile version