Site icon REWIND.sk

Nové Akty X sú v príprave. Na starosť ich dostal režisér Black Panthera

Akty X Ryan Coogler

Zdroj: wionews.com

Reklama

Nové Akty X v príprave

Chris Carter, ktorý priniesol agentov Muldera a Scullyovú na obrazovky už v roku 1995, hovorí o návrate už nejaký čas. V roku 2016 vrátil Davida Duchovneho a Gillian Anderson do týchto úloh na krátky čas. Vznikla 10. séria so šiestimi časťami. Odvtedy sa o opätovnom vstupe hovorilo viackrát, plány sa však nerealizovali. Teraz však opäť potvrdil, že prídu nové Akty X, avšak s novým tvorcom.

Podobným prípadom bol aj plánovaný kreslený seriál. V roku 2020 nám oznámili, že príde spin-off, ktorý má niesť názov Akty X: Albuquerque. Zamerať sa má na úplne inú kanceláriu agentov, ktorí vyšetrujú prípady tak bizarné, že sa nimi hlavná dvojica nemieni zapodievať.

Reklama
Zdroj: screenrant.com

Agenti s bizarnými prípadmi neprídu

Malo teda ísť o akúsi béčkovú skupinu a údajné stretnutia mali byť skutočne šialené. Pripojení boli aj tvorcovia Rocky Russo a Jeremy Sosenko, ktorí sľubovali, že komediálna rovina dokáže aj v tomto fungovať. Z neznámych dôvodov sa však s ním už nepočíta.

Reklama

Prezradil to samotný Carter, ktorý v poslednej dobe poskytuje viacero rozhovorov. Tento fakt potvrdil pre portál TVLine. Spoločnosť Fox, pod ktorú mal spadať, komentár zatiaľ ešte neposkytla. Fanúšikovia však nemusia ešte vešať hlavy, pretože je v príprave úplne iný seriál.

Zdroj: encyclopediabritannica.co.uk

Nová skupina s rozmanitým obsadením

To zase autor potvrdil v rozhovore pre šou od CBC On the Coast With Gloria Macarenko. V nej povedal nasledovné:

„Teraz som hovoril s jedným mladým mužom – Ryanom Cooglerom. Preberie opraty Aktov X s rozmanitým obsadením. Svoj podiel na tejto práci si určite zaslúžil, pretože sme pokryli tak veľkú časť…“.

Objavia sa ešte Mulder a Scullyová?

Novú sériu (či spin-off) tak povedie režisér známy pre filmy Black Panther alebo prvého Creeda. Ďalšie detaily o novom projekte žiaľ ešte známe nie sú. S Foxom Mulderom a Danou Scallyovou sa údajne nepočíta, čo môže poskytnúť nové možnosti a smery, ktorými sa uberať. Nejeden divák by sa však bol určite rád, ak by sa objavili aspoň na malú chvíľu.

Reklama

Čo hovoríte na to, že má nové Akty X viesť Ryan Coogler? Je vám ľúto, že bol animovaný seriál zrušený? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: geektyrant.com, screenrant.com

Exit mobile version