Site icon REWIND.sk

Reboot filmovej série Resident Evil prilákal hviezdu seriálu Gotham. Ktorú a koho si zahrá?

resident evil gotham

Zdroj: uhdpaper.com

Reklama

Resident Evil s hercom zo seriálu Gotham

Resident Evil začal ako videoherná séria ešte v roku 1996 na PlayStation. Odvtedy si cez viaceré konzoly získala mnoho titulov, pričom náš čaká už ôsme priame pokračovanie. Vďaka jej úspechu vznikol podľa nej aj film, ktorý režíroval W.S.Anderson a hlavnú úlohu Alice si v ňom zahrala Milla Jovovich. Ďalšie a ďalšie pokračovania však zničovali kvalitu značky a tak prišiel očakávaný a nutný reštart. Reboot série Resident Evil si získal ďalšieho herca, teraz zo seriálu Gotham.

Aj napriek prvotným zlým ohlasom sa režisér Johannes Roberts nevzdáva a pracuje na reboote, ktorý ohlásil v roku 2018. Avšak stále viac nás presviedča, že tento by mal stáť viac zato. V prvom rade sa má zamerať reálne viac na centrálny príbeh z hry, čo samotné je už vylepšením oproti Andersonovým filmom. Presviedča nás aj kvalitným obsadením hercov, keďže Claire Redfield bude hrať Kaya Scodelario (Labyrint: Útek) a úlohy Jill Valentine sa zhostí Hannah John-Kamen (Ant-Man a Wasp).

Reklama
Zdroj: cbr.com

Muž zákona v oboch prípadoch

A teraz nám oznámili ďalší príspevok k kereckému obsadeniu. Podľa portálu Deadline sa k obsadeniu Resident Evil pridáva Donal Logue, ktorý predtým hral v seriáli Gotham. Detektívka z prostredia tohto mesta, v ktorom vyrastá mladý Bruce Wayne, ho predstavila ako ako Harveyho Bullocka. Je tam detektívom, ktorý pracuje s gothamskom políciou a kvôli viacerým okolnostiam sa k nej neskôr pridá.

Reklama

Aj v chystanej adaptácii by si mal zahrať príslušníka polície. A to rovno jej šéfa. Priaznivejší fanúšikovia už zrejme vedia, že ide o hlavu zákona v Raccoon City, náčelníka Ironsa. A rovnako vedia aj to, že tento človek má ďaleko od poriadneho, slušného a vysporiadaného muža zákona. Práve naopak, má skazenú povahu a nechá sa ľahko podplatiť. Mimo iného samotnou Umbrellou (čo je spoločnosť, ktorá môže práve za šírenie zombie vírusu).

Zdroj: screenrant.com

Veľmi odlišné charaktery

Toto nie sú však jeho najhoršie vlastnosti. Po tom, čo bolo jeho mesto zničené, sa totálne zrútil a odvtedy nemá problém chladnokrvne zabíjať ľudí. Je preto celkom ironické, že herec stvárňuje dve takto odlišné postavy. Na jednej strane v Gothame niekoho, kto životy ľudí ochraňuje, na druhej toho, kto ich berie. Harvey je odvážny a stojí si za svojimi ideálmi, Irons je zanedbaný a skazený. Bude zaujímavé sledovať Loguea zhostiť sa takejto opačnej charakterovej postavy.

Aké postavenie však bude mať v chystanom reboote Irons ešte nevieme, zatiaľ bola potvrdená len jeho postava. Ale ak sa má odohrávať v Raccoon City, tak predpokladáme, že by mal zaujať rovnakú pozíciu. Ale dalo by sa povedať, že vždy, keď nám odhalia nejaký malý detail, tak to v nás vyvolá len ďalšie otázky. A to je to správne navnadzovanie. Pridajte si k tomu ešte obsadenie, ktoré Robert dáva dohromady a vyzerá to tak, že reštart Resident Evil série nás chce zastihnúť vo veľkom.

Reklama

Čo hovoríte na to, že do rebootu Resident Evil bol obsadený herec zo seriálu Gotham a stvárni tam značne odlišnú postavu? Myslíte si, že to dostatočne zvládne? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: screenrant.com 

Exit mobile version