Site icon REWIND.sk

Režisér Scott Derrickson chce namiesto pokračovania Doctora Strangea natočiť film pre DC

Scott Derrickson

Zdroj: thedigitalwise.com

Reklama

Fanúšikovia sú stále znepokojení po tom, ako režisér Scott Derrickson opustil pokračovanie Doctora Strangea. Od projektu odstúpil kvôli kreatívnym nezhodám s Marvelom. Špekulácie o jeho ďalšom projekte začali, keď sa ho na to jeden z fanúšikov opýtal na Twitteri.

Už predtým sa šírili chýry o jeho možnom spracovaní dlho očakávaného Justice League Dark. Derricksonova odpoveď na Twitteri to vyvrátila, rád by totižto spracoval sólový film o Johnovi Constantinovi.

Reklama

John Constantine

John Constantine bol vytvorený Alanom Mooreom, Stephenom R. Bissetteom, Richom Veitchom a Johnom Totlebenom. Prvýkrát sa objavil v komiksoch The Saga of Swamp Thing z roku 1985. Neskôr ho autori vyslali na cestu sólových príbehov. Constantine je známy ako okultný detektív a černokňažník, bojujúci proti pekelným silám temna.

Reklama
Zdroj: dccomics.com

Derricksonova voľba nie je až tak prekvapujúca, keďže sa Constantine považuje za Doctora Strangea DC univerza. Zdieľajú cynickú povahu, magické schopnosti a démonických nepriateľov.

Nie je to prvý krát, kedy sa niekto snažil priviesť Constatina medzi filmových a seriálových fanúšikov. Jeho filmovým debutom bol rovnomenný film Constatine, v ktorom ho stvárnil Keanu Reeves. Aj napriek zmiešaným recenziám nabral film kultový status. Mohli sme ho vidieť aj v podaní Matta Ryana v seriáloch Arrow a Legends of Tomorrow.

Zdroj: imdb.com

Jedná sa o bizarnú postavu, ktorá má hororové korene a pri pohľade na Derricksonovu tvorbu veríme, že by ju dokázal adaptovať tak, ako si to zaslúži.

Reklama
Scott Derrickson a DC, chceli by ste vidieť túto kombináciu?
Exit mobile version