Site icon REWIND.sk

Predaje Chivalry 2 vývojárov náramne tešia. Koľko predala táto brutálna stredoveká akcia?

Chivalry 2 predaje

Zdroj: wall.alphacoders.com

Reklama

Krutý jest stredovek

Pred pár mesiacmi sa na naše herné obrazovky dostala krutá stredoveká záležitosť videná pohľadom z prvej alebo tretej osoby. Šlo o pokračovanie rovnomennej záležitosti z roku 2012, ktorá sa síce výrazným hitom nestala, no základňu nadšencov si rozhodne vybudovala. Fanúšikovia už pritom veľmi dobre tušia o akom projekte aktuálne píšeme. Aké sú ale predaje Chivalry 2? Tie vývojári z Torn Banner Studios a vydavateľ Tripwire Interactive najnovšie zverejnili a je sa s čím chváliť. Minimálne na pomery takejto produkcie.

V prípade, že vás multiplayerový hit aktuálneho leta minul, vedzte, že ide o first person akciu, v ktorej ako člen jednej alebo druhej frakcie bojujete za česť svojich bratov v zbrani. Naprieč niekoľkými mapami plníte príbehové úlohy, ktoré nakoniec vyústia vo vaše víťazstvo, prípadne vo vašu prehru. A ako oddychová úroveň slúži rytierska či gladiátorská aréna, kde sa môžete na svojich neprajníkov vrhnúť so všetkým, čo máte k dispozícii.

Reklama

Nešlo o žiaden realizmus v štýle hardcore RPG Kingdom Come: Deliverance. Dokonca ani súboje nie sú tak pedantne spracované ako v ospevovanom Hellish Quart. Chivalry 2 je primárne o zábave, nekompromisnom sekaní do všetkého živého i neživého a v neposlednej rade i o bizarných autorských nápadoch, ktoré nezriedka náramne pobavia. No a hlavne môžete odsekávať ruky, hlavy i nohy vašim oponentom.

Reklama
Zdroj: ebgames.com.au

Predaje Chivalry 2 sú skvelé

Aké sú konkrétne čísla, ktoré potvrdzujú úspešné predaje druhého Chivalry? Tripwire Interactive prezradilo, že titul predal už viac ako milión kópií naprieč všetkými platformami, čo je v časovom rámci troch mesiacov skutočne výborný výsledok.

Treba si samozrejme uvedomiť, že nejde o gigantickú AAA produkciu v štýle napríklad Ghost of Tsushima alebo The Last of Us: Part II, kde tvorcovia, no hlavne producenti, očakávajú miliónové predaje už v predobjednávkach. To potvrdzuje i fakt, že ide o najlepšie predávaný titul, ktorý kedy z produkcie zmieneného vydavateľa vzišiel.

Tieto čísla samozrejme tešia i autorov z Torn Banner Studios. Tí si neodpustili niektoré štatistiky, keďže bolo podľa všetkého v hre zabitých štyristodvadsať miliónov rytierov a hráči nahrali viac ako osem miliónov hodín. Opäť treba prízvukovať, že toto všetko sme (keďže som takisto aktívny hráč Chivalry 2) stihli v priebehu troch krátkych mesiacov.

Reklama

Vývojári plánujú neprestajne zahrňovať svoj titul novým obsahom a veštia mu sľubnú budúcnosť. Ostatne, uspel ako u kritikov, tak aj v tržbách a aktuálne už nezostáva nič iné ako mu venovať adekvátnu pozornosť počas najbližšieho obdobia a prichádzajúcich rokov.

Čo hovoríte na úspechy Chivalry 2 a jeho úctyhodné predaje? Už ste sa pustili do stredovekého bitia alebo to nemáte v pláne? Podeľte sa s nami o svoje bizarné zážitky prostredníctvom dostupných komentárov. 

Zdroj: vg247.com

Reklama
Exit mobile version