Adam Sendler opäť v bláznivej komédii| The Do Over

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ko už dobre všetci vieme, Netflix k nám dorazil a s ním aj veľa noviniek. Ak nemáte žiadne plány, určite si pre Vás niečo nájdeme. Okrem komédie Ridiculous 6, v ktorej si zahral hlavnú úlohu Adam Sendler nás čaká ešte viac smiechu.

Byť bankovým manažérom nie je až také ľahké. Hlavne vtedy, keď váš kamarát predstiera svoju vlastnú smrť a zatiahne vás do nevídanej akcie. To všetko obsahuje film The Do Over. Tento film hitne Netflix a naše obrazovky na pozadí najväčšieho streaming obra už v lete, a to presne 27.mája v piatok.

Adam Sandler si vo filme zahrá Maxa a spoločnosť mu bude robiť jeho kamarát David Spade ako Charlie. Doživotní priatelia, ktorí sa chystajú do svojich životov priniesť trochu napätia. Stretávajú sa na školskom stretnutí po 25.rokoch. Dvojica sa rozhodla urobiť hrubú čiaru za minulosťou, narafičiť svoju smrť, zmeniť identitu a pustiť sa do toho! Ale budú ich nové životy naozaj stáť zato?

Réžie sa chopil Adam Sendlerov dlhoročný spolupracovník Sveten Brill. Zvyšok obsadenia zahŕňa Paulu Patton, Kathryn Hahn a Luisu Guzman. Doplnia ich Michael Chiklis, Sean Astin, Catherine Bell, Natasha Leggero, Nick Swardon, Torsten Voges, Renée Taylor a Mat Walsh, ktorí zavŕšia herecké obsadenie.

Adam Sendler a David Spade sa spoločne objavili na veľkej obrazovke už v roku 1993 vo filme Coneheads. Taktiež spoločne prepožičiali svoje hlasy v animovanej rozprávke Hotel Transylvania. Film The Do Over bude prvý film, kde si títo dvaja zahrajú komediálne duo.  Náhľad do filmu si môžete pozrieť TU. Myslíte si, že to bude stáť zato? Zaboduje tento film pre Netflix?

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -