Terminátor sa vracia v dvojnásobnej dávke!

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ž v septembri 2014, takmer rok pred Terminator Genisys, Paramount Pictures oznámil dátumy vydania pokračovaní, a to presnejšie pre filmy Terminator Genisys 2 v roku 2017 a Terminator Genisys 3 v roku 2018. Film sa však nemôže chváliť veľkým úspechom, ale do pokladnice si pripísal celkom peknú sumu. Všetko nasvedčovalo tomu, že sa pokračovania nakoniec nedočkáme, ale Paramount nás všetkých prekvapil. Ten už totižto stanovil aj presný dátum pre pokračovanie – 19.máj 2017. Arnold Schwarzenegger to odhalil v rozhovore pre austrálsky Channel 9 (telefonicky) a pridal aj stručné vyjadrenie: ,,Teším sa nato, absolútne!“.

Kým Terminator Genisys urobil v celku zlé výsledky na domácej pôde, v zahraničí sa mu darilo pomerne lepšie. Celkový zárobok 350.800.000 USD z rozpočtu 155 miliónov dolárov. Problémom je, že Skydance a Paramount čoskoro vyprší zmluva a do výroby stále ostávajú ešte dve pokračovania. Dan Goldberg povedal, že pokračovanie nebolo zrovna „on hold“, ale že štúdia nebudú meniť svoje plány.

Franšízové práva pre film Termintor nám vrátia späť režiséra Jamesa Camerona v roku 2019, 35 rokov po jeho klasickom film Terminator z roku 1984. To je pravdepodobne dôvod, prečo štúdio stanovilo dátumy vydania na roky 2017 a 2018. Zatiaľ nie je známe, či sa James Cameron  plánuje vrátiť k réžii týchto sérií, ale určite sa to časom dozvieme. Momentálne pracuje na pokračovaní filmu Avatar, naplánované sú aj filmy Avatar 2 a Avatar 3. Tie by sa mali objaviť v kinách v rokoch 2017 a 2018 a v roku 2019 nás čaká Avatar 4.

Aj v prípade filmu Terminator Genisys 2 sa dej bude odohrávať v budúcnosti. Paramount zatiaľ neoznámil, kto sa bude venovať scenáru a kto si sadne na kreslo režiséra. Minulý rok mal na starosti réžiu Alan Taylor, ktorý pracoval zo scenára od Patricka Lussiera a Laeta Kalogridisa. Či sa vrátia pre pokračovanie nie je známe. Myslíte si, že by mohli tieto dve následujúce pokračovania zabodovať u divákov viac ako prvý diel? Dajte nám vedieť, čo si myslíte vy a zostaňte s nami naladení pre viac info.

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -