Kozmická komédia a jedno veľké dobrodružstvo | The Something

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

cenárista Rodney Rothman, ktorý sa podieľal aj na filme 22.Jump Street, zhromaždil impozantné obsadenie pre jeho režijný debut, kozmická komédia, s názvom The Something. Vo filme stretneme herecké hviezdy ako Seth Rogen, Zach Galifianakis a Bill Hader. Aj keď nie je ešte známe, kedy začne výroba, je jasné, že tento film k nám čoskoro dorazí.

Už vo februári 2010 sme mohli počuť o projekte The Something. V tej dobe bol film opísaný ako hybrid komediálnych a horrorových prvkov – niečo ako Zombieland. Príbeh sa sústredí na mužskú posádku astronautov, ktorý uviazli v kozmickom priestore už pár tých rokov. Po dlhej dobe narazia na ďalšiu loď. Problémom je, že posádky oboch lodí sa nenávidia, no neostáva im nič iné ako začať spolupracovať a dopraviť sa domov.

Universal dal zelenú tomuto projektu a stanú sa jeho distribútorami. Rodney Rothman sa chytí produkcie spolu so Sethom Rogenom, Evanom Goldbergom a Jamesom Weaverom. Spoločnosť im bude robiť aj Nathan Kahane a Joseph Drake. Uvidíme ako sa s tým Rodney vysporiada, pretože ho čakajú aj jeho ďalšie filmy – Grudge Match a 23.Jump Street. Rodney sa však môže pýšiť jedným faktom – vo veku 24 rokov patrí medzi najmladších scenáristov.

Táto komédia prvý krát spojí Setha Rogena a Billa Hadera s večne vtipným Zachom Galifianakisom. Na druhej strane, Seth Rogen a Bill Hader už spolu par krát spolupracovali vo filmoch – Pineapple Express, Superbad a Knocked Up. Taktiež, obaja prepožičali svoj hlas v animovanej komédii Sausage Party, ktorý zasiahne kiná už tento rok v auguste.

Zach Galifianakis sa tento rok zúčastní na zaujímavých projektoch ako napríklad – Keeping Up spološne s The Joneses a jeho hlas budete môcť počuť vo filme LEGO Batman Movie, v ktorom bude vystupovať ako Joker. Settha Rogena uvidíme v letnej komédii pokračovania Neighbors 2: The Disaster Artist, ktorého scenár napísal spoločne s Jamesom Francom. Bill Hader požičia svoj hlas v rozprávke The Angry Birds Movie, ktorý k nám zavíta už 20.mája.

Film The Something by sa mal v kinách ukázať  v roku 2018.

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -