Disney s bohatou nádielkou filmov!

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

ni Disney nebude zaostávať a popri veľkej dávke Marvel a DC filmov nás v následujúcich rokoch čaká minimálne päť noviniek z Disney sveta. Medzi nimi nebude chýbať pokračovanie filmu Kniha Džunglí a Vládkyňa zla. Existuje však ďalší rad projektov v rôznych štádiách, takže si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Niektoré z nich ešte neboli odhalené, ale dátumy vydania už áno!

Prvý film by mal prísť 28.júla 2017. Tento dátum v skutočnosti nahrádza predchádzajúci untitled projekt nastavený na 22.decembra 20017, jeden týždeň po Star Wars: Epizóda VIII. Ostatné dátumy sú 2.8.2017, 25.december 2018 a 20.december 2019. 28.júl 2017 k nám prinesie film Jumanji. Ďalšími dátumami sú 2.november 2018 a 8.november 2019, čo znamená, že nás v roku 2018 čakajú štyri rozprávkové filmy.

Len niekoľko dní po vypustení Knihy Džungle do kín bolo oznámene, že režisér Jon Favreu a scenárista Justin Marks rokovali s Disney, vrátiť sa k pokračovaniu tohto rodinného filmu. Všetko prebehlo bez problémov a nás čaká ďalšie úžasné dobrodružstvo. Podrobnosti k príbehu ešte nie sú a taktiež nie je známe, či sa pokračovanie bude poberať podľa predlohy autora Rudyarda Kiplinga. Mowgli (Neel Sethi) by sa mal opäť ukázať v auguste 2018, alebo novembri 2018. Film Vládkyňa zla 2 pokračovanie oznámil už v lani a zatiaľ je isté, že sa k hlavnej úlohe vráti Angelina Jolie a na scenári bude pracovať Linda Woolverton.

Pokiaľ ide o zvyšok dátumov, ktoré ste si mohli prečítať, existuje celý rad Disney projektov, ktoré by mohli zaklapnúť práve vtedy. Jedným z nich je aj Cruella, v ktorom by si mala zahrať Emma Stone. Dočkať by sme sa mali aj filmu Jungle Cruise v hlavnej úlohe s Dwayne Johnsonom. Neminie nás ani film A Wrinkle in Time, ktorého režisérom bude Ava DuVernay. Ukáže sa aj obľúbený Dumbo v prevedení Tima Burtona. Nebude chýbať ani Mary Popinsová, v hlavnej úlohe Emily Blunt a Lin Manuel Miranda. Medzi posledné známe projekty sú Tinker Bell (Reese Witherspoon) a Luskáčik, ktorý bude režírovať Lasse Hallstrom.

Pred týmito všetkými dátumami si Disney pre nás pripravil ešte pár dobrodružstiev a jedným z nich je aj pokračovanie Alici v krajine zázrakov, po ktorom nasleduje Pete’s  Dragon a Kráska a zviera. Budeme sa Vás snažiť informovať o každej novinke, ktoré sa objaví. Určite sa máme načo tešiť!

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -