Harrison Ford a Helen Mirren sa predstavujú ako Duttonovci. Sleduj prvý trailer na 1923, prequel k Yellowstonu

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Prvý krátky trailer na seriál 1923

Služba Paramount+ prináša prvý krátky trailer k seriálu 1923. Ten bude slúžiť ako prequel k úspešnému Yellowstonu, za ktorým stojí Taylor Sheridan. Tentoraz sa v úlohe rančerov Duttonovcov predstavia oscarové osobnosti. Manželský pár, ktorý v tom čase statok viedol, si zahrali Harrison Ford a Helen Mirren.

Hlas, ktorý nás sprevádza iba 30-sekundovou ukážkou nám hovorí, že tento klan vždy sprevádzal teror. „Násilie vždy sprevádzalo túto rodinu, od škótskych Vysočín, cez slumy Dublinu a nasledovalo nás aj sem.“ Tieto slová dokazujú rýchlou montážou prestreliek, krviprelievania a vojny.

„Násilie vždy sprevádzalo túto rodinu“

Tam, kde nenasledovalo, sme ho lovili. Vyhľadávame ho.“ pokračoval hlas. Vidíme ešte viac násilností a trailer sa uzatvára Fordom, ktorý s puškou hľadí na neznámu hrozbu. Aj video nám hovorí o tom, že ide o pôvodný príbeh Yellowstonu, materského seriálu, ktorý už dostal štyri série. V nich zase zahviezdil Kevin Costner a tá ostatná si vyslúžila sledovanosť 14 miliónov divákov v priemere na epizódu.

Jeden prequel sme od rovnakých autorov dostali, ten hovoril o úplnom založení ranča. Niesol názov 1883, opäť podľa roku, kedy sa odohrával. V príprave sú aj ďalšie spin-offy a piata séria hlavného seriálu. 1923 je naplánovaný na dve série, na takéto množstvo epizód je rozložený jeho príbeh.

1923 harrison ford helen mirren
Zdrpj: vanityfair.com

Oscaroví herci ako hlavy klanu Duttonovcov

Ten nás zavedie k vtedajším patriarchom rodiny Duttonovcom, ktorými sú Jacob (Ford) a jeho manželka Cara (Mirren). Na svojom ranči musia čeliť všetkým výzvam tej doby, ktorými sú prohibícia, veľké sucho, pandémia, následky vojny aj počiatky veľkej hospodárskej krízy. Okrem spomenutej dvojice hercov si tu zahrajú Sebastian Roché, Jerome Flynn, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Jennifer Ehle, Julia Schlaepfer, Brandon Sklenar a Robert Patrick.

Sheridan opäť stojí za seriálom ako tvorca aj producent. Prequelový seriál 1923 si diváci budú môcť pozrieť na službe Paramount+ od 19. decembra (vtedy je naplánované vydanie pre Európu a Veľkú Britániu).

Zaujal vás krátky a dynamický trailer na seriál 1923? Páči sa vám prequel k Yellowstonu, v ktorom budú hlavnými hviezdami Harrison Ford a Helen Mirren? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: collider.com

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -