Nemáte čo pozerať? Prinášame 15 tipov na rôznorodé filmy a seriály, ktoré si tento mesiac musíte pozrieť

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 23 rokov a moje 4 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moje dve mačky. A tá štvrtá je tajná.

TOP 15: Tipy na filmy a seriály v decembri na HBO GO

Na televíznych staniciach nič nedávajú a na Netflixe ste už všetko videli? Potom ste na správnom mieste. Práve pre vás sme si pripravili zoznam 15 tipov na rôznorodé filmy a seriály, ktoré si v decembri 2021 môžete pozrieť na HBO GO. Každý si medzi nimi určite nájde niečo, čo ho zaujme. Tak poďme na to!

MORTAL KOMBAT
(Mortal Kombat)

Cole Young je bojovník MMA, zvyknutý sa doslova biť o svoje živobytie. Nevie však nič o tetovaní draka, s ktorým sa narodil, o svojom dedičstve, ani o tom, prečo cisár Vonkajšieho sveta Shang Tsung vyslal svojho najlepšieho bojovníka Sub-Zera, aby Colea chytil. V strachu o svoju rodinu prijme Cole radu veliteľa špeciálnych jednotiek Jaxa a vydá sa hľadať Sonyu Blade.

Vďaka tomu sa dostane do chrámu Lorda Raidena, ochrancu Zeme, ktorý dušiam s dračím znamením poskytuje útočisko. Cole uňho začne trénovať so skúsenými bojovníkmi Liu Kangom, Kungom Lao a žoldnierom Kanom, aby sa pripravil na zápas najlepších svetových bojovníkov s nepriateľmi z Vonkajšieho sveta. V stávke je totiž osud celého vesmíru… Dokáže Cole odomknúť vnútornú silu arcanu, aby zachránil svoju rodinu a zastavil Vonkajší svet raz a navždy?

GODZILLA VS. KONG

Legendy sa stretnú vo filme GODZILLA VS. KONG a osud sveta bude visieť na vlásku. King Kong sa svojimi ochrancami vydá na nebezpečnú cestu, aby našiel skutočný domov.

Neočakávane sa však ocitnú v ceste rozzúrenej Godzille, ktorá ničí planétu. Epický stret medzi dvomi titánmi, vyvolaný akýmisi neznámymi silami, pomôže odhaliť tajomstvo, ktoré leží hlboko v útrobách Zeme.

JDI ZA SVÝM KONĚM
(Choď za svojím koňom / Dream Horse)

Chcete jeden feel-good movie pre milovníkov koní a periférie? Inšpiratívny príbeh dostihového koňa menom Dream Alliance a jeho majiteľky, waleskej malomestskej barmanky a  predavačky Jan Vokes (Toni Collette).

Jan nemá veľa peňazí ani skúseností, a  tak presvedčí svojich susedov, aby podporili jej ambiciózny plán a venovali časť svojho skromného zárobku na starostlivosť o budúceho šampióna. Ich investícia sa oplatí, Dream Alliance stúpa nezadržateľne nahor a  dosahuje impozantné úspechy. Z  prehliadaného outsidera sa napriek tragédii stane víťaz jedného z  najvýznamnejších britských dostihov a  symbol nádeje pre chudobnú komunitu.

MONSTER HUNTER
(Monster Hunter)

Akčný fantasy film na motívy svetoznámej série videohier. Za hranicou nášho sveta leží iná dimenzia, v ktorej vládnu zúrivé a nebezpečné monštrá. Keď sa do tohto sveta dostane poručíčka Artemis (Milla Jovovich) so svojou elitnou jednotkou, začne sa boj o holý život.

V snahe vrátiť sa domov sa spoja so záhadným lovcom (Tony Jaa), ktorého zručnosti a skúsenosti sú pre prežitie v nehostinnej zemi viac než užitočné. Tím bojovníkov tak musí odvracať nespočetné útoky zákerných príšer a zároveň nájsť cestu domov.

SEVERNÍ VODY
(Severné vody / The North Water)

Výborná päťdielna miniséria stanice AMC nielen pre divákov, ktorých nadchol arktický mysteriózny seriál Teror (2018). Vo Veľkej Británii a v arktickej pustatine koncom päťdesiatych rokov 19. storočia sa odohráva príbeh bývalého vojenského chirurga Patricka Sumnera (Jack O‘Connell), ktorý sa prihlási ako lodný lekár na  veľrybársku výpravu do Arktídy.

Na  palube stretáva harpunára Henryho Draxa (Colin Farrell), brutálneho zabijaka, ktorého obludné správanie má pôvod v krutom svete, v ktorom vyrastal. Sumner sa snaží uniknúť svojej temnej minulosti a  na  strastiplnej ceste s  psychopatickým vrahom sa ocitá v  drsnom mužskom svete. Zvádza boj o prežitie v arktickej pustatine a snaží sa nájsť vykúpenie. Seriál uvádzame s českým dabingom.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -