2021 Kia Stinger facelift je odhalená. Čo všetko sa na aute zmení?

Nenechajte si ujsť

2021 Kia Stinger facelift

Rok 2021 zmení aj automobil Kia Stinger. 2021 facelift verzia bude pozmenená najmä dizajnovo. Taktiež si pri kúpe tohoto decentného, športového auta budeme môcť vybrať viac voliteľných doplnkov výbavy. Pozmení sa aj cena auta? A ako na tom bude verzia GT-S?

Cena nebude rapídne stúpať

Pri faceliftovej verzii obľúbeného modelu od automobilky Kia nebude moc negatívnych noviniek. Dôkazom je aj jej cena. Nový Stinger, ktorý sa dostane na naše cesty snáď už začiatkom budúceho roka, by si mal stále držať približne rovnakú cenu. Tá sa nám však môže postupne navýšiť o niečo viac a to kvôli spomínanej novej doplnkovej výbave. Stále to však bude skvelá cena za to, aké auto dostaneme.

2021 Kia Stinger facelift
Zdroj: motor1.com

Čo je na aute nové?

Úprimne, nejedná sa o drastické zmeny, ale to sme všetci očakávali. Faceliftová verzia bude disponovať novými LED svetlometmi, ktoré budú obsahovať nové denné svietenie. K ním sa k zmene pridá aj pár zadných svetiel. Okrem toho bude na aute aj modernejší grill, takzvaný tigrí nos, ktorý je znakom spoločnosti Kia.

2021 Kia Stinger facelift
Zdroj: motor1.com

Po novom si dokúpime lepší zvuk, ale aj kolesá

Pri 2021 Kia Stinger facelift si budeme môcť dokúpiť aj nový výfukový systém, ktorý nám zaručí nádherný, hrubý zvuk z výfuku, ktorý bude mať štyri koncovky. Okrem toho si budeme môcť zakúpiť napríklad aj agresívnejší difúzor alebo úplne nové 18, respektíve 19-palcové disky. Dočkáme sa aj nového balíčku, ktorý bude niesť názov „Dark Package“ a ten nám novinky príplatkovej výbavy zabezpečí v čiernej lesklej farbe.

Interiér sa dočká len nevýrazných zmien

Interiérovo sa auto moc nezmení a voľným okom ani majitelia predchádzajúcich modelov možno nezaregistrujú zmeny. Auto bude obohatené len o drobné detaily ako chrómové doplnky na volante alebo bezrámové spätné zrkadlo. Novinkou však bude ambientné podsvietenie, ktoré bude obsahovať až 64 farieb.

2021 Kia Stinger facelift
Zdroj: motor1.com

Cez 240 koní v základnej verzii

Pri základnej verzii Stingeru si budeme zrejme môcť klasicky vybrať medzi benzínovým alebo naftovým spaľovacím motorom. Ten benzínový bude klasický 2-liter, ktorý bude dosahovať výkon až 244 koní, zatiaľ čo pri nafte nás čaká 2,2-litrový motor s výkonom 197 koní.

No a čo sa týka vlajkovej lode, modelu GT-S, ten príde bez zmeny, čiže s 3,3-litrovým benzínovým motorom, ktorý bude disponovať twin-turbom. Aj vďaka oturbeniu bude mať auto výkon, tak ako v predchádzajúcej verzii, 365 koní a krútiaci moment 510Nm.

Čo hovoríte na facelift verziu Stingeru? Myslíte si, že by si zaslúžila viac zmien ako dostala?

Zdroj: autoexpress.co.uk

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -