Boruto #2: Vieme, čo sa stane v nasledujúcich častiach! Kto sa skrýva pod maskou a čo je to neznáme monštrum?

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Ešte začiatkom apríla som si pre vás prichystal článok, v ktorom sme rozoberali prvú časť Boruta. Teórie mali medzi čitateľmi pomerne veľký úspech, no žiadne odpovede sme ešte nedostali. Za nami máme už 11 dielov, a pomaly sa nám to začína pekne odkrývať. Prvý krát sme videli, kto má na svedomí „ducha“, a dokonca sme zistili, aké má táto entita meno. Poďme sa teda pozrieť na pár teórii a faktov, ktoré uvidíme v najbližších častiach Boruta. Začnime oficiálnymi synopsami dielov, až po 14. časť!

Boruto
Neznámy maskovaný muž, možno člen ANBU/Rootu, Zdroj: youtube.com

12. epizóda – Boruto and Mitsuki (Boruto a Mizuki)

Z ničoho nič sa prestali diať incidenty s „duchom“. Boruto premýšľa, ako je to možné a vyzerá to tak, že Mitsuki niečo skrýva. Medzitým je Mitsuki zmätený z toho, že sa v ňom niečo zmenilo a z ničoho nič sa v Listovej stane abnormálna situácia.

13. epizóda – A Monster Emerges (Monštrum sa vynára)

Odhaľuje sa identita zloducha, ktorý stojí za incidentami s „duchom“. Všetci sú šokovaní, no v tom momente sa objavuje veľké monštrum.

14. epizóda – The Path That Boruto Sees…! (Cesta, ktorú vidí Boruto…!)

Boruto je odpoveďou (riešením). Boruto sa dostáva do „iného sveta“ pomocou sily jeho oka.

Monštrum zvané "Nue"
Monštrum zvané „Nue“, Zdroj: reddit.com

Kto sa skrýva pod maskou a čo je „Nue“?

11. epizóda odhalila veľa informácii. Prvý krát sme sa stretli s páchateľom spojeným s „duchom“. Či už podľa zaujímavej masky alebo odhalení Saia, je tento ninja nejak spojený s ANBU alebo dokonca organizáciou Root. Je otázne, kto sa skrýva pod maskou. Podľa výšky však podľa mňa nejde o dospelého človeka. Taktiež sme videli, ako ho Mitsuki nechal v pohode ujsť v kanáloch. Ide teda o nejaký nepodarený klon (experiment) Orochimara? Je možné, že je niečo ako Mitsukiho „brat“ a preto ho nechal ujsť? Jedno je nám jasné. Maskovaný muž zbiera dostatok čakry pre vyvolanie monštra menom Nue. Podľa oficiálnej synopsy zistíme identitu ninju v epizóde 13.

Pri niektorých incidentoch sme videli, ako sa temná čakra premenila na zvláštne monštrum. Jediný kto toto monštrum vidí, je Boruto pomocou jeho oka. Toto monštrum sa volá Nue a maskovaný ninja zbiera čakru na jeho vyvolanie. Nue je stvorenie, ktoré Japonci volajú japonský prízrak. Je to tvor zložený z hlavy opice, tela tigra a chvostu prednej časti hada. Podľa japonských príbehov je Nue pomstychtivý duch, ktorý posádza smrteľníkov. Toto monštrum by sa malo v plnej kráse ukázať taktiež v epizóde 13, rovnako ako identita maskovaného muža.

Boruto
Symboly pri vyvolaní Nueho, Zdroj: reddit.com

Bude Nue Borutov Summon?

Pokiaľ si pamätáte, Boruto privolal v štvrtej časti monštrum, ktoré vyzeralo ako gorila s hadím chvostom. To presne sedí na Nueho. Taktiež, množstvo použitej čakry určuje, ako silné toto monštrum bude. Pri vyvolaní alebo zmiznutí monštra sa často objavuje symbol, ktorý môžete vidieť nad odstavcom. Ten prvý sa ukázal, keď monštrum privolal Boruto. V jeho strede môžete vidieť oko, ktoré vyzerá úplne ako Borutove. Náhoda? Na pravo je symbol, ktorý sa objavil pri privolaní v inej časti. Okolo symbolu sa dokonca nachádzajú „chakra zuby„, ktoré by mohli určovať množstvo použitej čakry pri privolaní.

Odhalená synopsa 14. epizódy hovorí, že sa Boruto dostane pomocou svojho oka do iného sveta. Svojim okom teda pravdepodobne vidí iné dimenzie, stvorenia z nich a dokáže sa do nich aj dostať. Niektoré teórie hovoria, že práve Nue pochádza z „iného sveta“ a mohol by sa stať Borutovým summon zvieraťom.

Boruto
Môže byť maskovaným ninjom Sumire? Zdroj: randomc.net

Čo ak za všetkým stojí Sumire?

Možno vám to znie vtipne, ale táto teória je jednou z najlepších. Čo ak je maskovaným ninjom predsedkyňa triedy, fialovo vlasá Sumire? Neznámy ninja je podobnej výšky ako Sarada alebo ChoCho. Rovnako ako aj Sumire. V poslednej časti sme sa dozvedeli aj to, že je sirota. A čo sa v Narutovi robilo s deťmi z detského domova? Brala si ich organizácia Root. Jedno je však jasné. Mitsuki dobre vie, čo s deje. A hovoria o tom aj pohľady, ktoré v pár epizódach Sumire venoval. Myslíte, že ak by išlo o veľkého nepriateľa, nechal by ho Mitsuki ujsť? Na tomto dievčati už od začiatku niečo nieje v poriadku. Čo myslíte?

Do komentárov sa nezabudnite vyjadriť, kto sa podľa vás skrýva pod maskou a čo za stvorenie bude Nue. Odsudzujete možnosť, že by ninjom bola Sumire? Už o pár dní však budeme o niečo múdrejší

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

  1. Taktiež si myslím, že so Sumire niečo nieje v poriadku, no ja si myslím, že sa pod maskou skrýva záhadný muž, ktorý bol zobrazený v prvej minúte prvej časti Boruta. Keďže mal v prvej časti cca tak isto rokov ako Boruto. Mitsuki niečo skrýva pred Borutom, no myslím, že Mitsuki má dosť informácii o tom, o koho by mohlo ísť. Keď ho nechal v tom kanále ujsť, bolo mi na tom niečo divné. Prečo ten záhadný človek pod maskou nezačal bojovať z Mitsukim? Ani nič nepovedal a iba odišiel do tmy. Dúfam že sa k tomu vyjadríte aj v ďalšiom článku. Inak super článok a určite zaujímavý pre otaku, ktorý majú rozpozeranú túto sériu tak ako ja. Píšte ďalej. Moju podporu už máte a dúfam že sa ku mne pripoja aj mnohý ďalší :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -